Ajatuksia menneestä ja tulevasta

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Ulkona on pakkasta lähes -30 astetta, ja mikä sen parempaa tekemistä kuin maata keskellä asuntoani pehmeän maton päällä ja inspiroitua taas kirjoittamaan omia ajatuksia ylös. Kun katson ikkunasta ulos, lumi kimmeltää kauniisti puhtaan valkoisena. Aurinkokin paistelee, ja on ehkä hieman kevään tuntua ilmassa. Jotain etua on, kun asuu 5.kerroksessa ja näkymä kantaa kauas yli Tornion. Saa ihailla elävää maisemaa. Elämänikin hohtaa selkeänä, mikä tekee kaikesta tästä olemista todella kevyttä....

Meikkipäiden rakkaustuotteet 2018

Ladataan...

Näin vuoden vaihtuessa on usein tapana listata kosmetiikan suosikkituotteita, joten mekin päätimme tehdä niin. Tosin kaikki näistä tuoterakkauksistamme eivät ehkä ole uutuuksia viime vuodelta, mutta melko suuri osa on. Tärkeistä on, että ne ovat niitä, jotka ovat lukuisista testaamistamme tuotteista päätyneet jatkuvaan käyttöön, joko omaan tai asiakkaittemme kaunistamiseen. 

Tässä lista suosikeistamme!

IHO:

- ...

12 x 2018

Ladataan...
Katri Ilona MaraKatri

Onnellista uutta vuotta 2019! Latasin monen muun tapaan menneen vuoden "best nine"-kollaasin ja sain samalla ajatuksen miettiä vähän vuoden 2018 parhaita hetkiä omasta näkökulmasta. Valitsin jokaiselta kuukaudelta yhden kuvan. Oli muuten ihan hitsin vaikeaa! Joiltain kuukausilta nimittäin olisi voinut ottaa montakin ja toisilta taas ei löytynyt ehkä yksittäistä superhetkeä ollenkaan.

Tässä kuitenkin tulee, 12...

Tykkäätte häistä ja raskaudesta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mielenkiinnosta halusin itsekin nähdä, mitkä yhdeksän kuvaa ovat olleet Instagramissani suosituimmat. Hekotin ääneen kun kollaasi toisti kaaviota, josta ei ollut vaikeaa tehdä tulkintaa: te tykkäsitte tänä vuonna häistä ja raskaudesta.

Ennen lopputuloksen näkemistä ajattelin että olisin avannut jokaisen kuvan "tarinan" erikseen, mutta ne toistaisivat...

9 tarinaa kuluneelta vuodelta

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Vasen yläreuna, kaksi ekaa kuvaa: Tammikuu 2018, Lissabon. Vuokrasin työhuonepaikan vanhasta palatsista. Siis paikka on ihan oikeasti ollut ennen nimeltään palácio. Siellä oli jäätävän kylmää ja ihmisiä, jotka tuijottivat päivät pitkät koneitaan puhumatta mitään. Mutta...

Pages