Herkullinen chiapudding

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Tämä chiavanukas vilahti tällä viikolla Instagram tarinassani ja ohjetta haluttiin kovasti. Joten jaan sen teille myös tänne blogin puolelle. Tämä syntyy melko helposti ja on vegaaninen. Sopii välipalaksi tai aamupalaksi. Valmistuskin on melko simppeli ja tapahtuu suureksi osaksi yön aikana.

Onko sinulla chiasiemenet käytössä tai onko chiavanukkaat tuttuja?

Täytyy myöntää...

Kesän paras välipala

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Tässä on kyllä varmasti kesän nopein ja parhain välipalaherkku! Ja maistuu lapselle ja aikuiselle ihan yhtä hyvin. Itse olen tehnyt tätä aamupalan yhteyteen tai välipalaksi.  Aamupalalle tullut ystäväni kysyi: "Mitä tässä on? Ihanaa". 

Mansikkaa, vesimelonia ja...

AAMURUTIINIT

Ladataan...

Hyvää huomenta ♥

Kirjoitan tätä postausta ystäväni nukkuessa söpössä käärössä sohvallani. Nukkukoon, kello ei meinaa ole vielä edes seitsemää, mutta minä olen jo pitkään puuhastellut aamupalan ja kahvikupposen kanssa blogin ja somekanavien kanssa. Hiphei, aamuvirkku ilmoittautuu!

Kuten sanottu, aamut ovat aikaani. En voi sanoa omaa aikaani, sillä asun yksin, joten kaikki aika on omaa, haha. Mutta rakastan aamuja, ne menevät itselläni aina pitkän...

Sunnuntaibrunssi

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Olen se hullu brunssimuija, joka tykkää tehdä ihan vaan itselleenkin kunnon aamupalat. Mutta on siinä vaan jotain erityistä, kun saa vieraita brunssilleen! Onhan se nyt triplasti parempaa laittaa herkkuja kavereille. Näitä herkkuja tehdessä ajattelin, että voinkohan vauvan kanssa pitää brunsseja? Riippuu varmasti vauvasta, mutta luulen, ettei aikaa ja halua ehkä ole samalla lailla kuin nyt. Joten siitäkin syystä aion koko kesän brunsseilla oikein kummolla. Enää on neljä työviikkoa, jonka...

Vihreä smoothie aamun alkuun

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

Smoothie on kyllä ihan paras aamupala. Siihen saa upotettua niin paljon kaikkea, että sillä pärjää hyvin lounaaseen asti. Vihreä juoma antaa virtaa kivasti! 

Tässä smoothiessa on:

banaani 

3 palaa pakastepinaattia ( Lidl )

1 avokado 

n. 1 dl vihreitä viinirypäleitä 

1...

Makea inkiväärismoothie

Ladataan...

Kaupassa käydessäni minulla oli ajatuksena ostaa minipurkkeja hilloja puuroa varten, mutta en sitten muistanutkaan ostaa puurohiutaleita vaan päädyin käyttämään hilloja muihin ruokiin. Joskus harvoin kun ostan kokonaisen ison purkin hilloa, minulla menee siitä osa hukkaan kun en tule käyttäneeksi sitä kaikkea. Siksi halusinkin ostaa lajitelman minipurkkeja, ja löysin Pirkan juustohillolajitelman. Siinä on ihan loistavia makuja - iniväärihillo, viikunahillo sekä greippihillo!

Greippi-...

Köyhän naisen brunssi

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Käyn brunssilla todella harvoin, oikeastaan kerrat voi laskea kahden käden sormilla. Pääkaupunkiseudella brunssin yleinen hinta on 20-30 euroa ja harvoinpa sitä brunssille yksin menee. Neljänkin kaverin porukassa brunssiin uppoaa helposti 100 euroa ja sillä summalla saisi vaikka ja mitä kaupasta! Vaikka käyn brunssilla harvoin, sitäkin useammin olen järjestänyt brunsseja. 

...

Pages