Monipuolinen arganöljy

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Rakastan öljyjä. Käytän niitä sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ulkoisessa käytössä kasvojen iholla olen pitkään käyttänyt vadelmansiemenöljyä ja sitä ennen manteliöljyä. Tällä hetkellä käytän Rimita Greenilta saamaani arganöljyä. Argan on minulle tuttu öljy silti jo vuosien takaa.

Argan on yksi monikäyttöisimmistä öljyistä. Sitä voi käyttää esim. meikin puhdistukseen, kasvojen...

Äitienpäivälahjavinkki: The Body Shopin kanta-asiakaspäivät

Ladataan...

Reilun viikon päästä on äitienpäivä, jolloin monet ihmiset, minä mukaan lukien, muistavat äitejään pienillä lahjuksilla. Jos sinä et vielä ole keksinyt, mitä äidillesi antaisit, niin nyt jaan kanssasi erinomaisen vinkin! The Body Shopilla on nimittäin kanta-asiakaspäivät 3.-5.5, jolloin kanta-asiakkaat saavat -20% -alennuksen kaikista tuotteista koodilla ...

Varaa jalkahoito än-yy-tee-nyt! Mukana ale-koodi.

Ladataan...

Hei apua, nyt on se aika kun jalat huutavat kesäkunnon kohennusta! Jos aiot saada jalkahoitoajan ennen kun sandaalikausi alkaa, on aika varata hoito nyt. Itselleni on käynyt liian usein niin, että varpaat ovat jo olleet näkyvissä, eikä jalkahoidosta ole ollut vielä tietokaan. Nyt olen menossa ennen vappua hoidattamaan varpaani kesäkuntoon, ja olen niiiiin fiiliksissä!!

...

Pages