Kiirettä, väsymystä ja vanha k*kka

Ladataan...
Ella F. Siperian Ella

Ja näinhän siinä sitten käy, että kun isoveli ei käske kirjoittaa omista vaatteista, niin se vähäkin, mikä päässä liikkuu, jyräytyy arjen jalkoihin. Asukuvaviikko valitettavasti päättyi pyykkikoriin, keskiviikkona tajusin, että jätin kahden viimeisen päivän romppeet kuvaamatta ja että ne ovat nyt somassa mytyssä pyykkiin menossa. No, ensi kerralla sitten täyden kympin suoritus. 

Tässä välissä haluaisin kysyä, oliko ne vaatteet jonkun mielestä katseltavia? Koska itselläni on melko...

Asukuvaviikko, osa 6 (se siitä!)

Ladataan...
Nannannaa Pahinta Nannaa

Tänään mulla oli päällä jälleen hyvinkin perusvaatteita. Kun vielä tarkemmin asiaa ajattelen, niin nää kaikki on jollain tapaa suosikkeja. Toppi vaan on ihan älyttömän ihanan värinen, huppari on maailman mukavin ja housut ehkä parhaimmat farkut, jotka ikinä olen omistanut. Kaikkiaan asu on rento ja mukava, käy hyvin töihin ja vapaa-aikaan.

...

Asukuvaviikko, osa 5 (jonka pitäisi olla jo osa 6)

Ladataan...
Nannannaa Pahinta Nannaa

Tänään ei hotsittanut aamulla edes ajatella, mitä sitä päälleen pisti. Työt aiheutti pienoista stressiä ja vaatekaapista sattui osumaan käteen lähes sama asu kuin jo kertaalleen viime viikolla. Illansuussa asu kuitenkin hiukan muuttui ja tässä se. Paita kuin koru, tutut mustat housut, jotka jo lauantaina esittelin ja laukku, joka oli ehkä vuoden kirppislöytö. Lumi-merkkinen laukku löytyi 2€:n huimaan hintaan paikalliselta kirppikseltä. Olin haaveillut töihin uudesta laukusta,...

Asukuvaviikko, osat 3 ja 4

Ladataan...
Nannannaa Pahinta Nannaa

Meillä on ollut koko viikonlopun vieraita ja ollaan itsekin juoksenneltu ympäriinsä, joten en juurikaan ole ehtinyt koneella hengailemaan. Niinpä Asukuvaviikon päivitykset on olleet häpeällisen vähissä. Nyt kuitenkin epätoivoiset yritelmät kahdelta edelliseltä päivältä.

Perjantaina mä yksinkertaisesti unohdin kaikessa hässäkässä kuvata vaatteeni. Onneksi illalla mentiin kuitenkin paljuilemaan äitin kanssa, se jos mikä sopi hyvin perjantain tyyliksi.

...

"Ai niin, oliks tää joku Asukuvaviikko?"

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Niin siis tämähän ei siis ole mikään tyyliblogi, vaan pikemminkin alatyyliblogi (tsihhiihhii, ihan ite keksin just.)

Tykkään kyllä vaatteista ja pukeutumisesta ja uhraan jopa tovin jos toisenkin elämästäni niiden miettimiseen. Minusta on myös olemassa paljonkin valokuvia, toivoakseni minulla on niissä kaikissa myös vaatteet päällä. Mutta jokin siinä ajatuksessa häiritsee: että pyytäisin nyt jotakuta ottamaan itsestäni kuvan ihan vaan siksi että voin nyt näyttää muille mitä mulla on...

Asukuvaviikko. Asu 5. Tampereella <3

Ladataan...
0ili Smile with me

Tänään äidin syntymäpäivänä lähdimme koko perheen voimin viettämään kaupunkipäivää Tampereella. Äiti halusi käydä Vapriikissa katsomassa Terrakotta-armeijaa, ja kiersimme samalla koko museon. Äidillä oli tosi hauskaa kierrellessään sen "pikkutytön" kanssa, minä tosiaan leikin siellä jokaisessa mahdollisessa paikassa. Piti testata se vaaka - mä painan saman verran, kuin ilves. Piti keinua isolla keinuhevosella. Piti ohjata metsätyökonetta. Äiti vaan nauroi, kun vetelin siellä museossa. :D...

Asukuvaviikko. Asu 4.

Ladataan...
0ili Smile with me

Rakastan silkkipaitoja! Ne tuntuvat aina ihanalta päällä, näyttävät hyvältä eivätkä rypisty. Vihaan silittämistä, joten sypistymättömyys on vaatteita valitessa tärkeä. Kun aamulla pitää valita päällepantavaa, silitystä kaipaava paita kyllä jää kaappiin.

Tulimme tänään poikaystäväni kanssa kotikaupunkiini. Äidilläni on huomenna synttärit. <3 Lahjaksi löysin ihanan laukun Aleksilta,...

Varjoasukuvaviikko #3

Ladataan...
marjum Minä, Marjukka

 

On perjantai ja syksy näyttää kauneimmat puolensa! Olen pukeutunut marimekkoon ja laitoin oikein hiuksetkin. Kolmevuotias ei vieläkään osaa käyttää kameraa ja anopin edessä poseeraaminen ei houkuttanut. Päädyin siis myös tänään valitsemaan toiveasuni internetin ihmeellisestä maailmasta!

Pinterest viitoitti tieni tämän kuvan ääreen, TOPPEN! 

 

 

...

Asukuvaviikko, osa 2

Ladataan...
Nannannaa Pahinta Nannaa

Mua kiinnostaa tää naputtelu just nyt suurin piirtein yhtä paljon kuin kuvien ottaminen, lataaminen ja muokkaaminen, joten en paljoja turise. Tässä siis kakkospäivän kuvayritelmä, sarjassamme: liian pitkä työpäivä, haluan mukavat vaatteet ja sohvalle löhöämään.

...

Pages