Äidin korurasialla

Ladataan...

Kävimme eilen avomiehen kanssa vanhempieni luona kartuttamassa vaatevarastoa syksyksi. Toisin sanoen, shoppailimme heidän poistoon laittamiaan vaatteita. Samalla äiti teki inventaariota myös korurasioilleen, joiden aarteita pääsimme pikkusiskoni kanssa hypistelemään. Muutama koru lähti myös matkassani kotiin (ihan luvalla kylläkin), ja ne sattuivatkin oikeastaan kaikki olemaan sellaisia koruja, joita olen jo ihan pienestä asti ihastellut.

 

...

Virkattu verkkokassi

Ladataan...

Vietin kesälomaa kesäkuussa ja halusin keksiä lomalle käsityön, jota voisin tehdä ilman ohjetta ja jonka voisi kuljettaa helposti mukana paikasta toiseen. Nähtyäni kaikkialla virkattuja verkkokasseja, päätin tehdä sellaisen myös itselleni.

Halusin tehdä pohjaan pienen kiinteä osan tukemaan ja itse verkko-osan halusin koostuvan alhaalta ylöspäin suurentuvista ketjuista. Kahvoista suunnittelin sen pituiset, että verkkokassi voi roikkua kädessä ilman, että se osuu maahan.

...

Kreisit kesäkengät (mulle!)

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Käytän talvisin kaksia kenkiä: mustia nahkanilkkureita ja mustia citykumppareita. Ne näyttävät täysin samalta, matsku on vaan erilaista. 

Kesällä sitten kenkävalikoimani on tällainen: oranssit sandaalit, mustavalkokultaiset kuviosandaalit, sinikultaiset remmisandaalit, turkoosit sandaalit ja niin...

Vaatetavoitteet: kiinnostavampi tyyli

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Mulla oli joskus aika kiinnostava ja kiva tyyli. Käytin paljon erikoisia kenkiä, lähes aina korkkareita, mekkoja, hameita, koruja ja kaikkea muuta. Ostelin ulkomailta ja pikkuputiikeista, käytin paljon rahaa koko hommaan. 

Sitten muutin Portugaliin, vaihdoin korkkarit kumipohjaisiin...

Erilaisempi laukkukokoelma

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Laukkukokoelmien esittelyt ovat kulkeneet vuosikausia blogeissa mukana. Eikä niissä mielestäni ole mitään vikaa - joku, joka harkitsee jonkun kalliimman laukun ostamisen varmasti mielellään lukee etukäteen toisen käyttökokemuksia. Harkitut laukkuostokset ovat enemmän kuin jees.

Sosiaalisessa mediassa voi kuitenkin saada helposti sellaisen käsityksen, että jokainen nainen tarvitsee vähintään yhden luksusmerkkilaukun, mielellään enemmänkin. Ja se ajatus ahdistaa vähän, koska se...

Palmikolliset ylipolvensukat

Ladataan...

Pitkän tauon jälkeen sain vihdoin aikaiseksi kirjoitella tänne blogin puolelle. Käsitöitä olen tehnyt melkeinpä päivittäin ja useampi on valmistunutkin, mutta jotenkin en ole saanut aikaiseksi esitellä niitä täällä. Tänään minulla on kuitenkin vapaapäivä ja ulkona niin kova pakkanen, että pysyn mieluusti sisällä viltin alla ja kirjoittelen jalassani olevista ylipolvensukista.

Minulla on herkästi palelevat jalat ja siitä syystä kasa erilaisia lämpösukkia, mutta yksiäkään...

Pages