Kesän meikkiuutuudet Artdecolta

Ladataan...

Olen alkanut tykkäämään aurinkopuuterista. Muutama vuosi sitten kyseistä tuotetta ei löytynyt omasta meikkipussistani ollenkaan. Poskipuna riitti silloin minulle, enkä kaivannut lisäsävyä iholleni. Töissä kyllä olen aina tykkännyt käyttää auringon hehkua iholle.  

Nykyään tykkään, että ihoni on meikattu melko luonnollisesti, mutta kasvot ovat kolmiulotteiset, iho heleä ja poskilla hento puna.

Sain testiin ...

Meikkipussin kevennys ihastuttavalla trio -paletilla

Ladataan...

Rakastan tuotteita jotka keventävät meikkipussin sisältöä. Tykkään meikeistä mutta minusta on ihanaa jos samalla tuotteella voi tehdä monta asiaa. Tämä kaunokki on Oriflame The ONE Countouring Kit -muotoilupaletti. Paletissa on aurinkopuuteri, poskipuna ja heleä korostusväri. Sävyt ovat joka tytölle sopivat, tarpeeksi hennot ja neutraalit.

Aion käyttää kesämeikissäni samoja värejä myös luomille,...

Riia sydän Sisley

Ladataan...

Olen tainnut rakastua. Nimittäin Sisley -kosmetiikkasarjaan. 

En muista olenko koskaan kertonut että äitini oli ammatiltaan kemikaalikauppias. Vietin lapsuuteni kosmetiikan keskellä, myin huulipunaa ja kasvovoiteita vähän liian nuorena aikuisille naisille, koska olin vaan niin kiinnostunut aiheesta. Halusin mukaan koulutuksiin ja tein kaikki illat, viikonloput ja lomat töitä äidin liikkeessä.

...

Kesän parhaimmat purkit

Ladataan...

Ajattelin kertoa teille mitkä kosmetiikkatuotteet ovat olleet tämän kesän hittejä, ja mistä en muutenkaan aio enää luopua. Joskus sitä vaan huomaa, että jotkut tuotteet ovat tulleet jäädäkseen. 

Rakastuin täysin Mossa Skin Perfector 5 in 1 Sheer Coverage BB Nude Tinting Moisturiser meikkiin! Ihoni on näyttänyt ja tuntunyt ihanan raikkaalta tämän voiteen ansioista, ja aion...

Aurinkoa iholle

Ladataan...

Kaipaatko päivettynyttä ja raikasta ilmettä iholle ilman puuterimaisia lisäkerroksia?

Meikkipäiden ikisuosikki on Chanel Bronze Universel voidemainen aurinkopuuteri.

 

Tämä on monen ammattimeikkaajan luottotuote, koska se taikoo iholle aivan uskomattoman ihanan hehkun ja saa ihon näyttämään luonnollisesti päivettyneeltä...

Kevätjuhlameikki

Ladataan...

 

Tänä vuonna matkustan koulujen päättymisviikonloppuna Englantiin, enkä ole meikkaamassa ylioppilaita/valmistuneita tavalliseen tapaan, mutta tässä muutama meikkivinkki kevään nuorille ja myöskin ei-niin nuorille juhlijoille.

Ensimmäinen ja tärkein ohje on: LUOTA LUONNOLLISEEN KAUNEUTEESITällä tarkoitan sitä,...

Pages