Antoni ja avokadot

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Omg omg omg, ootteko jo kattoneet Queer eye:n kakkoskauden? Tässä viime päivien puheenaiheeni (tosin lissabonystävistäni juuri kukaan ei ole kovin innoissaan sarjasta, olenkin saanut itkeä tihrustaa ihan yksin omassa huoneessani tälle siis). 

Paria jaksoa lukuunottamatta...

Suklaaraakakakku

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

Tein vapun brunssipöytään raakakakun, joka maistui ihanalle. Raikkaalle, sopivan suklaiselle, eikä liian makealle. Joskus onnistun tekemään sellaisen kakun, jota haluan tehdä toisenkin kerran, tämä oli nyt sellainen.

pohja:

n. 1,5 dl pähkinäsekoitusta

n. 1,5 dl taateleita

ripaus laatusuolaa

loraus agavesiirapia

täyte:

2...

AVOKADOPASTA

Ladataan...

Tähän herkkuruokaan en kyllästy! Tämä on niin helppo ja nopea, oikea arjen pelastus. Täynnä lempimakujani, kuten chili, valkosipuli, lime, ja kaiken tämän yhdistää kermaisen täyteläinen avokado. Eihän tätä ihanuutta voi vastustaa! Tässä siis minun versioni avokadopastasta.

AVOKADOPASTA:  (2:lle)

2 kypsää avokadoa

1/2-1 chili, siemenet...

Aurinkoinen avokadosalaatti

Ladataan...
Emma Anni Minua kohti

 

Avokado on yksi suosikkihedelmistäni/-kasviksistani ja syön sitä usein. Salaatissa tai leivän päällä avokado on parhaimmillaan ja tässä salaatissa se pääsee oikeuksiinsa ja melkein pääosaan, vaikka salaatin pääraaka-aine onkin kananrinta. Avokadosta tehdään siis guacamole-tyylinen kastike (ylemmästä kuvasta unohtuivat tomaatit, hups), se sekoitetaan...

Pages