Kumpi tekee aloitteen?

Ladataan...

Olin eilen illalla menossa nukkumaan, kun mieleeni heräsi kysyä seuraavaa: kumpi teillä tekee useammin aloitteen seksiin ja miten?

Minulla on joskus ollut huono omatunto siitä, kuinka mieheni aina tekee aloitteen ja minä hyvin harvoin. Tämä johtunee siitä, että parinakin kertana olen erittäin selvin elein tehnyt aloitteen, mutta mies on syystä tai toisesta torjunut ehdotuksen. Oli maha kipeä tai kiire jonnekin.

...

Avoliitosta avioliittoon?

Ladataan...
Nanna H. Oisko tulta?

Monet vihkiparit sanovat, että avioliitto ei muuta mitään verrattuna entiseen avoliittoon, jossa on eletty ennen häitä. Hemuli pohti maanantaina sukunimen muutosta avioliiton myötä ja se onkin monien vihkimieni parien kommenttien perusteella konkreettisin muutos arjessa vihkimisen jälkeen. Hyvin harvinaista on nimittäin se...

Sukunimi vaihtoon vai ei?

Ladataan...
Hemuli Oisko tulta?

Romanttista? Ei minusta.

Kun on ikää 30+, alkaa Facebook-feediin ilmestyä vuosi vuodelta enemmmän "got married" -statuksia. Yksi asia jaksaa kiinnostaa ja mietityttää minua jokaikinen kerta: miksi naiset yhä vain ottavat aviomiehensä sukunimen?

Sen lisäksi, että...

Ykkössuhdemies ja ensitapaamisemme

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Äidyin nyt post-coitaalisessa hurmoksessa vallan nostalgiseksi ja aloin muistella ensitapaamistamme:

Tapasin aviomieheni ensimmäistä kertaa niin täysin sattumalta, että vaikka en kismetiin uskokaan (muuten kuin syötävässä muodossa) niin pistipä jälkeen päin moneen kertaan ajattelemaan.

Olin juuri eronnut aiemmasta pitkästä (yli kahden vuoden) suhteestani. Ja kun sanon ‘juuri’, tarkoitan että olin pistänyt suhteemme poikki n....

Epäonnistunut AVOliittoni

Ladataan...
Sini-Tuuli Tuulahduksia

Nyt kun aloitin tämän tunnustamisen, niin taidan sitten kertoa tämän toisenkin totaalisen epäonnistumiseni...

Ajattelin eroni jälkeen, etten koskaan löydä onnea - aitoa, pyyteetöntä rakkautta - ja sorruin jälleen mieheen, joka osoittautui valehtelevaksi, viinaan meneväksi taivaanrannan maalariksi.

Ehdimme elää avoliitossa 7 vuotta,  joista viimeiset kaksi mietin, miten pääsen miehestä eroon - jälleen - niin, että selviämme kaikki elossa.
 

De Ja Vu...