Luonnollinen Boho meikkisarja ja Riia Meikkipää Lahden Karismassa

Ladataan...

Hei kaikille Lahden suunnalla oleville ja toki muillekin!

Ihana isosiskoni Sara on ostanut Life Hyvinvointiliikkeen Lahden Karismasta ja viettää tällä viikolla Karisman Karkeloissa uuden kauppiaan avajaisviikkoa. Koska liikkeessä on vaikka mitä ihanuuksia myynnissä, halusin minäkin kantaa korteni kekoon siskoni...

Best of Boho

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

*sis. mainoslinkkejä

 

Ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja Boho Green Make-up on yksi luottomerkeistäni (parin muun lisäksi) luonnonkosmetiikassa. Olen jo vuosi sitten hehkuttanut Bohoa blogissa! Käytän edelleen päivittäin useita merkin tuotteita ja haluan kertoa teille suosikkini tästä sarjasta.

 

...

Vuoden luetuimmat hyvinvointipostaukset

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Tämän vuoden viimeinen Wednesday Wellness on kooste vuoden luetuimmista hyvinvointipostauksista.

Perustaessani tätä blogia keväällä, oli selvää, että yksi aihealueista tulisi olemaan luonnollinen hyvinvointi. Hyvinvointi ja pehmeämmät, luonnolliset vaihtoehdot vetivät minut mukanaan niiden ihmeelliseen maailmaan kolmisen vuotta sitten, kun aloin opiskella hyvinvointia.

  Hyvinvointineuvojaksi valmistumisen jälkeen...

Vaaleanpunainen juhlameikki

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Arkimeikkini on yleensä hyvin nopea ja simppeli. Käytän neutraaleja, maanläheisiä ruskean sävyjä niin silmissä kuin ihossa ( ja huulissakin.) Silloin tällöin innostun tekemään vähän "paremman" arkimeikin johon kuuluu poskipuna, korostuspuuteri sekä sinisävyiset luomivärit. Juhlameikissä tykkään taas kokeilla erilaisia, hieman rohkeampia väriyhdistelmiä.

 

...