Positiivinen sivellinyllätys Lumenelta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuinka moni teistä tiesi, että Lumene valmistaa nyt myös siveltimiä? Meikäläiselle asia tuli tuossa keväällä yllärinä, mutta kiinnostuin heti, millaisia siveltimiä tältä luottomeikkimerkiltä oikein tulee.

Olen nyt testainnut ihan muutamaa Lumenen siveltimistä ja rakastunut erittäin palavasti yhteen niistä, nimittäin Nordic Chic Powder Brush No. 01 -puuterisiveltimeen. Jota meikäläinen käyttää puuterin sijaan tietystikin aurinkopuuterin levittämiseen...

4 parasta puuterista kulmaväriä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

Mun on jo pitkään pitänyt kertoa teille eräästä MACin luomiväristä, joka sopii aivan täy-del-li-ses-ti kulmaväriksi! Halusin kuitenkin ottaa postaukseen lopulta mukaan myös muiden merkkien tuotteita teille, jotka haluatte boikotoida MACia sen päätöksen takia myydä tuotteitaan Kiinaan. Keräsinkin lopulta tähän neljä mielestäni parasta puuterista kulma- tai luomiväriä, jotka sävynsä ja koostumuksensa takia...

Sigma-siveltimet - not my favorite

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*Postaus sisältää yhteistyölinkkejä.

Jotenkin musta tuntuu, että hyviä siveltimiä ei kasva puissa ja niitä saa usein etsiä ihan tosissaan. Ja jos joskus löydät jonkun hyvän, on siveltimiä parasta ostaa käyttöön kaksi tai jopa kolme.

Sigman siveltimet ovat suuressa suosiossa ja vielä pari vuotta sitten itselleni täysin vieras maaperä. Siksi aloin vähitellen ostaa muutamia merkin siveltimiä tarpeiden ja blogeista löytyneiden...

Sivellin, joka kiilasi kaikkien muiden ohi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten jo eilen tätä aihetta sivusinkin, olen saanut idean hankkia melkeinpä kaikki suosikkituotteeni jonkun tubettajan tai bloggaajan vinkistä. Tänään päätinkin esitellä tuotteen, joka on ollut ehkä se viime kuukausien paras uusi tuttavuus ja kiilannut ihan kaikkien kilpailijoidensa ohi heti ensimmäisellä kokeilukerralla.

Ja tämä kyseinen uusi rakkauteni on MAC 135 -sivellin (saatu). Hänen koko nimensä on Large Flat Powder Brush eli sivellin on...

Edullisia sivellinlöytöjä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Mainitsinkin viime viikon sivellinpostauksessa, että yksi suosikkiviistosiveltimistäni on löytyny aikoinaan H&M:stä. Valikoima on sittemmin uudistunut, mutta löytyy putiikista silti oikein kelvollisia siveltimiä. Ja ihan minihintaan!

Kävin Demin tulevaa juttuani varten tutkailemassa H&M:n sivellinvalikoimaa ja nappasin mukaan muutaman hyvältä vaikuttavan ja mielenkiintoisen siveltimen. 

...

Basics: 5 must have -meikkisivellintä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Sivellinpostaukset ovat aina tosi toivottuja ja nyt päätin ottaa sen osalta härkää sarvista. Vaikka olen itsekin tosi sormitaiteilija ja käytän meikatessa paljon ihan vain käsiäni, on meikkejä, joita nyt ei vain mitenkään voi ilman sivellintä levittää. Ainakin, jos oikeasti haluaa näyttää huolitellulta.

Nyt siis unohdetaan viimeisilleen hiottu tekniikka, baking, strobing ja non-touring ja keskitytään...

TOP 5 kasvomeikkisivellintä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tämä postaus ei ollutkaan niin helppoa toteuttaa, kuin olin ajatellut. En nimittäin käytä juurikaan kasvomeikkisiveltimiä. Jauhemaisten tuotteiden kanssa kyllä, mutta nestemäisten kanssa käytössä on päivittäin Beautyblender ja ihan omat sormet. Päätin silti kertoa omat suosikkini ja toivoisin, että vinkkaisitte hyviä siveltimiä tuonne kommenttiboksiin muille vinkeiksi :)

...

Wanted: Artis Brush

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Meikkihifistely on taas saanut uuden kohteen, kun julkkismeikkaajien ja kauneustubettajien videoilla ja Instagram-tileillä on tiuhaan vilahdellut kummallisen näköisiä meikkisiveltimiä. Nämä hammasharjaa muistuttavat Artis Oval -jättisudit ovat jättämällään jäljellä ihastuttaneet meikäläistäkin jo jonkin aikaa ja nyt pohdin, raaskinko laittaa lähes 60 euroa yhteen siveltimeen.

...

Päivän wtf: maailman ensimmäinen sivellinpesukone!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ai ai kyllä sitä vaan törmää mitä ihmeellisimpiin juttuihin, kun oikein uppoutuu Intagramin syövereihin. Tämä ufon kananmunan näköinen vempele on Lilumia, maailman ensimmäinen sivellinpesukone. Olen tainnut joskus aiemminkin naureskella keksinnöille, jotka vievät ihmisen laiskuuden (ja kaappitilan vähyyden) ihan uudelle tasolle. Ei silti, jos joku tällaisen kotiini kantaisi, testaisin sitä oikein mielelläni!

...

Pages