Grammy-gaalan upeimmat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Oho, meinaspa koko Grammy-gaala ja sen tarjoama meikki- ja kampausinspis mennä ihan ohi suun! Jotenkin mun on todella vaikeaa muistaa milloin mikäkin gaala pidetään, enkä tajua olla kärppänä kärkkymässä upeimpia kuvia All Over Pressistä.

No nyt pari päivää myöhässä kasasin yhteen vähän inspiskuvia ja tärppituotteita. Haluaisitteko te nähdä tutorialin jostain näistä lookeista? :)

...

Met-gaalan upeimmat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Okei sori sori, nyt tulee taas muiden naamameikkejä postauksen verran. Mutta nyt on pakko, koska ah, Met-gaala! Ehkä mikään julkkisgaala ei tarjoa yhtä mielenkiintoista katseltavaa, kuin tämä taidemuseon järjestämä varainkeruugaala, joka onkin yksi vuoden tärkeimmistä muotitapahtumista.

Met-gaala on tunnettu siitä, että siellä vieraat pukeutuvat teeman mukaisesti astetta erikoisempiin ja näyttävämpiin muotiluomuksiin. Myös meikki-lookit ja kampaukset...

Tutorial: Olivia Culpon Golden Globes -meikki

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Yksi muutaman viikon takaisen Golden Globe -gaalan näyttävin meikki oli ehdottomasti Olivia Culpon dramaattinen ruosteen ja kultaisen sävyinen silmämeikki. Muutama pyysikin meikkiin heti tutorialia ja päätin sen toteuttaa, vaikkei meikki ehkä itselleni se kaikista imartelevin ehkä ole. Mutta rakastuin meikkiä tehdessäni taas kultaan ja suunnittelen jo seuraavaa bilemeikkiä sävyn pohjalta ;)

...

Golden Globesin kauneimmat lookit

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Sunnuntainen Golden Globe Awards tarjosi taas meikki-inspistä ja punaisella matolla näkyi yllättävänkin paljon väriä! Esimerkiksi vaaleanpunainen ja violetti oli luomiväreistä suosituin ja tietysti luonnollisuuteen kääntyvä kulmakarvatrendi näkyi selvästi. Lisäsin lempi-lookieni viereen avaintuotteen, jolla meikkiä voi lähteä testaamaan. Tekisi mieli kokeilla näitä heti!

...

10 x vuoden kauneimmat julkkiskampaukset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tämä vuosi veteleekin jo viimeisiään. Uskomatonta, miten aika voi mennä näin nopeasti! Onkin aika ottaa vähän takapakkia ja tsekata vielä tämän vuoden upeimmat ja mieleenpainuvimmat kampaukset julkkiksilta.

Shay Mitchellen suttunuttura hiusrenkailla Teen Choice Awardseissa ja Kendall Jennerin glitter-tuplanutturat Coachella-...

Liian helppo matkittavaksi?

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Sain lukijalta vähän aikaa sitten sähköpostin, jossa pyydettiin tutorialia Gigi Hadidin British Fashion Awardseissa nähtyyn meikkiin. Täytyi käynnistää Google, sillä silmääni ei ollut moneen päivään osunut mitään mallikaunottaren upeaa meikkiä. 

Kun löysin kuvia lookista, tulin siihen tulokseen, etten saa tehtyä siitä mielenkiintoista tutorialia. Meikki on jotenkin liian helppo. 

...

Meikki-inspistä Emmy-gaalasta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Nämä lookit inspiroivat meikäläistä eniten tämän vuoden Emmy gaalan punaisella matolla.

Emily Ratajkowskin turkoosi smoky-eye ja Olivia Culpon violetti silmänrajaus. Molemmat aivan täydellisiä valintoja ruskeasilmäisille!

...

Viikon meikki-inspiraatio: glitter-huulet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Supersäihkyviä ja oi niin epäkäytännöllisiä glitter-huulia on alkanut pomspahdella silmille Instagram-fiidissä yhä kiihtyvällä tahdilla. Punaisella matolla meikkitrendi sai ensiesittelynsä viikon takaisissa MTV Video Music Awardseissa.

Naomi Cambellin kimaltavat huulet oli loihdittu tällaiseen meikkiin tarkoitetulla kitillä, jonka on kehittänyt julkkismeikkaaja Pat McGrath. Mutta...

Viikon hiusinspiraatio - Shay Mitchell

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Pari päivää sitten pidetty Teen Choice Awards tarjosi taas kasan inspiraatiota. Illan kaunein tulee mielestäni tässä: Shay Mitchellin look on aivan nappisuoritus. Kuparinen silmämeikki näyttää taivaalliselle tummanruskeiden silmien seurana ja myös kampauksessa on mielenkiintoinen juju. Shayn hiuksiin on kiinnitetty rivistö hiusrenkaita ja se näyttää hy väl le. Renkaita löytyy esimerkiksi Glittereistä. Tästähän voisi ottaa idiksen vaikka Flow-festareihin...

Oscar-gaalan kiinnostavimmat kampaukset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Oscar-gaalassa klassisuus on valttia ja siksi sieltä ei usein mitään hiusmaailmaa mullistavia kampauksia näy. Suuret glamour-kutrit ja luonnolliset laineet olivat jälleen isoimmin esillä ja siksi päätinkin kaivaa ne gaalan jännimmät kampaukset yhteen. Kyllä sieltä muutama sykerö ja yksi lettikampauskin pitkän etsinnän jälkeen löytyi ;) Näitä testataan!

...

Pages