Dokumentit, joissa seikkaillaan äärirajoilla

Ladataan...
Ranja Haavekuvia

Joitakin päiviä sitten sähköpostiini tuli Google Analytics -info, josta selvisi, että blogissani oli käynyt vajaat 700 vierailijaa kuukauden aikana. En tiedä, mitä postausta he ovat päätyneet lukemaan, millä hakusanalla ovat löytäneet tänne tai ovatko klikanneet saman tien Takaisin-näppäintä, mutta ihan hauskalta tuntui ajatus, että joku tänne edelleen löytää, vaikka edellinen kirjoitukseni on huhtikuulta. En siis ihan yksikseni täällä kirjoittele.

Keväällä pahimman työrupeaman aikana...

Mielenmaiseman muutos massamedioiden ignooraamisella ja lukemisen lisäämisellä

Ladataan...
nestori.es Nestories

Oon täs vähä kelaillu, miks olin enne nii paljo enemmä down ku nykysi…

Miksi ennen ajattelin asioista pessimistisemmin kuin nykyisin? Miksi minulla ei ollut mielipiteitä taikka mielipiteideni perusta oli hutera? Miksi minulla ei ollut aikaa arvostamilleni asioille? Miksi en ollut aikaansaava?

Siihen on useita syitä.

Olen nykyisin huomattavasti avarakatseisempi, optimistisempi ja aikansaavampi kuin aiemmin osaltaan siksi, että olen jo...

Netflix-suositukset joululomalle

Ladataan...
saarah visual diary

 

Myönnän heti alkuun:

jos verotietoni olisivat täysin julkisia, minua ei haittaisi yhtään. Mutta jos Netflix-historiani tulisi julki, häpeäisin vähän. Minulla on pari turvasarjaa, jotka osaan ulkoa, mutta katson niitä aina silloin kun tarvitsen kotoisan olon. Eli silloin kun ahdistaa tai on surullinen olo. 

Sitten muulloin jaksan jopa selata valikoimaa ja päädyn useimmiten...

Dokkaritorstai: 3 + 1 dokumenttisuositusta

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kipeänä olemissa on kyllä vain vähän hyviä puolia. Yksi niistä on se, että on aikaa ja vain sen verran energiaa että pystyy katsomaan tv-sarjoja ja dokumentteja. Julkaisin aikoinaan 8 Netflix-dokumenttivinkkejä, joita voin edelleen suositella lämmöllä, ja tänään jaan neljä lisää.

Rakastan katsoa dokumentteja. Ymmärrän, että ne rajaavat usein monia asioita pois tai ovat kuvattuina vain...

Dokumentit Netflixissä x8

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Seuraavaksi aion katsoa Food Choicen.

Esittelen tässä postauksessa kahdeksan mielestäni erinomaista dokumenttia, jotka löytyvät Netflixistä.

Fittest on Earth (2016): Gameseihin eli CrossFitin maailmanmestaruuskisoihin keskittyvä dokumentti esittelee mielestäni lajin hyvin niiden kautta, jolle CrossFit on...

Pages