Hyvän tukkapäivän salaisuus on hiusharja

Ladataan...

Kauan meni ammattilaiseltakin ymmärtää, että hyvä hiuspäivä tarvitsee muutakin kuin puhtaat kutrit ja mukavasti alkaneen aamun. Vaikka työvälineet ovat kampaajan tärkein väline, unohtuu se silti usein omassa arjessa. Sitä vaan tekee tukkaansa niillä samoilla välineillä kun aina ennenkin, vuodesta toiseen, vaikka hiusmallikin muuttuu.

...

Silottava EcoTools -hiusharja

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

 

Käytössäni on reilu pari vuotta ollut Simply Naturalin hiustenpidennyksille tarkoitettu hiusharja. Pidennykset otin pois (melkein tasan) vuosi sitten, mutta harjan jätin käyttöön. Se alkaa tosin tulla jo tiensä päähän, joten ei olisi voinut parempaan saumaan tulla mahdollisuutta testata Ecotoolsin hiusharjaa. Olenkin...

Meikkipäiden suosikkisivellinsarja uudistui

Ladataan...

Meikkipäät rakastavat Ecotools -siveltimiä. Käytämme niitä työssämme, omassa meikkipussissa käytössä on myös Ecotoolsit ja suosittelemme näitä myös jatkuvasti asiakkaillemme. Näissä sudeissa on hinta ja laatu kohdallaan, ja valikoima on todella kattava! 

Sarja täyttää tänä vuonna 10-vuotta, ja sen kunniaksi siveltimet saavat uuden upean ulkonäön ja lisää settejä ja yksittäisiä suteja valikoimiinsa. Ja me rakastetaan...

Ecotools uudistuu!

Ladataan...

Olin pari viikkoa sitten Olo Gardenissa tutustumassa Ecotoolsin uusiin siveltimiin lanseeraustilaisuudessa. Blogitilaisuuksiin on aina mielenkiintoista mennä kuuntelemaan uusista tuotteista, mutta toisinaan tilaisuuksiin on panostettu visuaalisesti niin hyvin, niin että sormet oikein syyhyävät päästä kuvaamaan kauniita esillepanoja ja ihanasti aseteltuja tuotteita.

 

...

Hullut päivät - tulipahan käytyä

Ladataan...
cerveau Cerveau

Kävin sitten hulluilla päivillä - oikein kahteen otteeseen tänä vuonna. Koko päivissä hulluinta oli varmaan se, ettei ensikatselemalla kuvastossa ollut tarjouksessa oikein mitään mitä olisin tarvinnut tai halunnut. Lentolippuja ei tässäkohtaa oteta huomioon, sillä pitkällä (ja hikisellä) matematiikallanikaan en saa tilipussia juuri nyt näyttämään siltä, että voisin karata jouluksi Singaporeen tai Bankokiin. Ei sitte, en ois halunnutkaan. 

...

Jos mä oisin sä, ostaisin näitä siveltimiä

Ladataan...

Minulta usein kysytään miten ihmeessä oppisi meikkaamaan itsensä hyvin. Kuulen että meikkaaminen on niin vaikeaa ja kun on pinttynyt vanhoihin tuotteisiin ja tapoihin, niin tuntuu vaan mahdottomalle oppia uusi niksejä.

Vastaus tähän minulta on, että hanki ensin hyvät siveltimet, sitten täsmätuotteet ja harjoittele. Työvälineet ovat tärkeä osa meikkaamista ja kohti parempaa lopputulosta pääset, kun siveltimet ovat kunnossa. Suteja ei tarvitse olla mielettömän montaa, kunhan ne ovat...

Ecotools Fresh & Flawless

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Tilailin vähän aikaa sitten Ebaysta jos jonkinmoista pikkujuttua, jonka tärkein ostos oli kuitenkin tämä Ecotoolsin sivellinsetti. Ensimmäinen Domed Bronzer -siveltimeni on kestänyt käytössä hyvin ja on yhä uudenveroinen. Muiden siveltimien elinikä on alkanut huolestuttaa, joten oon vähitellen...

Esittelyssä: My makeup brushes

Ladataan...
Charkku Charlotan silmin

Nämä siveltimet minulla on jokapäiväisessä käytössä. Coastal Scentsin kaksikymmentäkaksiosainen sivellinpaketti on itse asiassa syntymäpäivälahja parin vuoden takaa. (Kiitos paljon lahjan antajille jos luette tätä.) Muistan avatessani lahjan, kuinka onnellinen olin. Paketti tuli aivan puskista, eikä toiveissa edes olleet siveltimet.

Näet kaikki pakettiin...

Pages