Kestävä paistinpannu loppuelämäksi

Ladataan...
iisaraita Aamupuurolla

Meitä rupesi puoliskon kanssa ärsyttämään teflon-pannut, koska ne menevät aina niin nopeasti käyttökelvottomaan kuntoon. Lopulta kaikki ruoka tarttuu pohjaan kiinni ja pinnoite alkaa irtoamaan. Yksi teflon-pannu kestää käytössämme noin vuoden, jonka jälkeen on ostettava aina uusi pannu, mikä ei ole minun mielestä järkevää niin ekologiselta, taloudelliselta kuin hermojenkaan kannalta. :D

Kun entinen tefloni tuli tiensä päähän pohdimme, mikä voisi olla kestävämpi ja pitkäikäisempi...

Vuosi ilman uusia valmisvaatteita

Ladataan...
iisaraita Aamupuurolla

Pukeuduin kaupasta ostettuihin valmisvaatteisiin ensimmäistä kertaa vasta teini-iän kynnyksellä. Muistan edelleen sen euforisen päivän, kun äiti osti minulle kaupasta farkut. Olin tuolloin ehkä 11-vuotias ja joka ikisellä luokkakaverilla oli jo farkut, mutta itse kuljin aina äidin tekemissä vaatteissa. Alakouluikäisenä innostuin tekemään myös itse omia vaatteitani ja huristelemaan äidin saumurilla. 

Muutin lukion jälkeen pois kotoa jatko-opiskelemaan ja ensimmäistä...

Miten etenee kasvisruokavalioon siirtyminen?

Ladataan...
iisaraita Aamupuurolla

Kerroin kolme viikkoa sitten päätöksestäni alkaa korvaamaan kanafileet useammin kasviproteiineilla. Käytännössä tämä tarkoitti kohdallani siirtymistä kasvisruokavalioon, koska punaista lihaa tai maitotuotteita söin jo ennestään harvoin. Miten on nyt kolmen viikon aikana mennyt? 

Ei ihan niinku strömsössä. Jo ensimmäisen viikon aikana tein nimittäin sellaisen havainnon,...

Vastuullisuuden iso rooli yllätti I love me -messuilla

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Nyt seuraa tunnustus: ennen viime viikonloppua en ollut koskaan aikaisemmin käynyt I love me -messuilla. En tiedä onko siinä sinänsä mitään ihmeellistä, mutta toisaalta tuntuu, että suurin osa ystävistäni on ainakin joskus messuilla käynyt, ja että tapahtuma onkin sellainen monien naispuolisten ystävien jokavuotinen perinne. Itse en oikeastaan sen tarkemmin edes tiennyt mistä koko messuissa on kyse, mielikuvissani oli lähinnä se, että messuilla järjestetään muotinäytöksiä ja siellä...

#mitäminäolentehnyt ympäristön eteen?

Ladataan...
iisaraita Aamupuurolla

Vasta tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen tajusin, että olen toteuttanut huomamaattani jo vuosia toimintatapoja, jotka ovatkin olleet ympäristön kannalta varsin positiivisia! Eniten tähän on vaikuttanut se, että olen pitkään ollut kiinnostunut terveydestä, kemikaalikuorman vähentämisestä ja olen kulutustottumuksiltani peruspihi ihminen, kiitos taakse jääneiden opiskeluvuosien ja rahakriiseilyjen.

Haluaisin myös kertoa tähän väliin, että tällä hetkellä asumme...

Pages