Juoksu ja elämä rullaa

Ladataan...
Tuulitar Arolan tuulia

Moi!

Eilen olin hautajaisissa. Vainaja oli täyden elämän elänyt nainen. Perheen äiti, sotaveteraani, leski, naapuri. Hän oli hieno ja hyvä ihminen. 

Avioliitossakin hän kerkisi olla yli 60 vuotta. Hänellä oli hiukset aina kauniisti laitettuna, kerran hän jopa pyysi minua rullaamaan papiljotit illalla päähän kun käsi oli kipeänä.

Hän oli nähnyt elämän monet...

Itku tuli kun luin...

Ladataan...

tulee itku, tai kyyneltyvät silmät, palakin kurkussa aivan yhtenään.

Somessa törmään tämän tästä näihin ilmaisuihin milloin minkäkinlaisessa yhteydessä. Milloin kyse on liikkis-tarinasta, tunteellisen hetken kuvauksesta tai vaikkapa kertomuksesta toisen ihmisen auttamisesta.

Onko ilmakehässä saasteiden lisäksi jotain outoja hiukkasia, mitkä tekevät...

Rakkautta ja itsensä hyväksymistä

Ladataan...
Tuulitar Arolan tuulia

 

 

Moi! 

Tässä se on, viimeinen viikkoni kun ikäni on pienempi kuin kengän numeroni. Aika, minne juokset!

Minä en ole pituudella pilattu, ja painoa on enemmän kuin laki sallii. Mutta silti olen päättänyt olla oman rakkauteni arvoinen. Sitä elämän filosofiaa haluan noudattaa.

Olin jotain 15 kun tajusin että en taida tästä enää pidemmäksi...

Ei enempää kuin jaksat kantaa

Ladataan...

Viime viikko oli kaikkien hyvien hetkienkin alla raskas.
Äidin aivokasvain konkretisoitui jotenkin pelottavammaksi, kun aika Isolle Kirkolle neurologille tuli postissa ja hänellä oli muutama huono päivä päänsärkyineen, näköhäiriöineen ja mielialaswingeineen. Isä miettii synkkiä asioita omasta tilanteestaan ja hermoilee olemattomia. Pysy siinä sitten tyynenä ja kannustavana ja yritä nostaa mielialaa toisilta ja estää itseäsikin uppoamasta murheen laakson soihin.

Jos olisin (...

Serenity prayer/Tyyneysrukous

Ladataan...

Ulos astuessani eteeni avautuu maisema, missä ruska leimuaa punaisen ja keltaisen riemucoctailina ja lokakuun valo on viiltävän kirkasta. Olen hetken huoleton ja onnellinen.

Haluaisin säilyttää tämän tunteen ja mieleeni kohoaa vanha Serenity prayer, jonka elämänohjeita toivoisin pystyväni noudattamaan, mutta liekö syynä monitahoisen vaihteleva uskonkäsitykseni ja...

Vaikka miten surisi, elämä kulkee eteenpäin

Ladataan...

Tänään tulee viikko siitä kun isä sai aivoverenvuodon. Vaikka tuntuukin, että se on ainoa asia, mikä päässä pyörii, niin elämähän kulkee omaa kulkuaan koko ajan.

Menin maanantaina töihin ja jatkuva asiakasvirta, Mukulakadulle kirmaavat lapset ja tiedonhaluiset matkailijat estivät ajatusten jumittumasta vain isän tilanteeseen. Myös veljeni palasi töihin.
Vain äitirakas on yksin kotona ja joutuu pyörittelemään asiaa koko ajan päässään, hänelle katkoja painajaiseen tuovat hetket...

Intuitio

Ladataan...
Heini P. Hejni

Intuitio. Mutu. Mahafiilis. Magkänsla. Gut feeling. Mahatuntuma. Mitä näitä nyt on. Mutta on se jotenkin jännä juttu, intuitio siis. Olen nykyään itse oppinut luottamaan intuitiooni yhä enemmän ja enemmän. Useimmiten, jos olen luottanut siihen, se on vienyt minut oikeaan suuntaan. Tai jos en ole luottanut, olen jälkeen päin huomannut, että olisi pitänyt luottaa tuohon pieneen ja jopa hieman kummalliseen mahafiilikseen. Mutta juuri nuo tilanteet...

Prokrastinaation kuningatar

Ladataan...
MaijuSofia Elämän Tasapaino

Moi! Long time no see ja mitä muita näitä sanontoja löytyykään. Olen käynyt blogin etusivulla ja siirtynyt muualle. Olen halunnut kirjoittaa pitkään, mutta päivät ilman kirjoittamista ovat siirtyneet viikoiksi ja kynnys alkaa kirjoittaa on kasvanut. Miksi, en tiedä. On helpompaa keksiä tekotyitä olla kirjoittamatta ja siirtää uuden tekstin tuottamista, vaikka intoa siihen olisi. Ajattelin, että itseäni parhaiten viime aikoina kuvannut nimitys on prokrastinaation kuningatar. Saatan helposti...

Emme ole superihmisiä

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Ahdistaa ihmisten kierous. Kaksinaamaisuus. Tekopyhyys. Se, että pitää esittää jotain muuta kun oikeasti sisimmässään on. Olla joku superihminen ja muuntautua aina seuran vaihtuessa persoonasta toiseen.

Superihmisiä ei ole, superihmiset on fiktiota, joku elokuvayhtiön keksimä satu. Supermies lentää pelastamaan pulassa olevat naiset - ei siinä, ei kukaan ole lentänyt luokseni kun itse olen ollut pulassa - olen joutunut ihan itse selvittämään asiani ja...

Paluu

Ladataan...
Heini P. Hejni

Jaahas, sitä tuli otettua ehkä hieman yllättäenkin yli puolen vuoden tauko kirjoittelusta. Itseasiassa en millään tavalla suunnittelut tätä. Päädyin kuitenkin syystä tai toisesta olemaan täysin muualla. Monissa muissa maissa ja osittain myös aivan muissa maailmoissa. Ajatukset ovat sinkoilleet jonnekin kauas avaruuteen. Olen seikkaillut, lähtenyt ja palannut, ollut välillä aivan ulapalla ja päätynyt takaisin taas rantaan. Viimeisen seitsemän kuukauden aikana on tapahtunut niin...

Pages