Mistä kaikki alkaa

Ladataan...
rebootme Reboot Me

Ruuhkavuodet iskivät ylitseni hyökyaallon lailla ja minä kellahdin kumoon. 

Olin tottunut olemaan ehtiväinen toiminnan nainen. Minulla on aina ollut monen monta rautaa tulessa samaan aikaan. Olen toiminut aktiivina eri teemoihin liittyvissä yhteisöissä, harrastanut kiehtovia asioita monipuolisesti,toiminut kutsumusammatissani sekä päivätöissä, että yrittäjyyden kautta. Hallinnut isojakin kokonaisuuksia ja keittynyt monessa liemessä. 

Ensimmäinen kerta kun jouduin toden teolla...

Kuinka yrittäjäksi tullaan?

Ladataan...

Kun ihminen on ollut koko tähän astisen ikänsä palkkatöissä, yrittäjyys herättää kysymyksen jos toisenkin.

Mistä saan rahaa? Missä mun työkaverit? Miten omaa osaamista myydään? Mikä ihmeen henkilöbrändi? Miten laskuja lähetetään? Mihin kirjanpitäjää tarvitaan? Mikä yel ja alv? Onko yrittäjällä työttömyysturvaa?

...

Käsikirja oman elämänsä girlbosseille

Ladataan...

Eräs ystäväni antaa erityisen hurmaavia lahjoja ja usein ilman syytä. Kerran hän toi minulle spontaanisti kukkia, toisella kerralla sain parhaan muistikirjan ikinä. Sen nimi on Bad Girls Throughout History, ja se esittelee kiinnostavia, vahvoja naisia historian havinasta. 

Viime viikonloppuna sain häneltä kirjan, jota tarvitsin juuri tässä hetkessä kaikkein eniten....

Epävarmuudesta ja vähän horoskoopeista

Ladataan...

Minulle yksi vaikeimpia asioita elämässä on epävarmuuden sietäminen. Olen siitä tyypillinen neitsyt (kävin sillä astrologilla, muistattehan), että kaipaan turvaa ympärilleni. Kestän huonosti sitä, etten tiedä, mitä tapahtuu ja milloin. Vaikka olen joissain asiossa vähän boheemi, tärkeissä jutuissa olen erittäin järjestelmällinen. Olen hyvä saamaan asioita tapahtumaan, ja ajanhallinta on...

Muutoksen aika

Ladataan...

Olen tehnyt elämässäni kolme aika isoa elämänmuutosta. Ensin vaihdoin alaa, sitten erosin pitkästä suhteesta ja nyt ollaan kolmannen kynnyksellä. Oikeastaan se on jo alkanut.

Ulkopuoliselle saattaa näyttää, että teen muutokset hyvin nopeasti. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Oikeasti jokainen näistä askelista on pitkän ja vakaan harkinnan tulos ja on...

Mun elämäni muuttuu!

Ladataan...
InesSay Ines Says

Eikö ne kaikki muutkin ala kirjoittaa silloin blogia, kun elämä muuttuu ja haetaan vertaisia ja kanavaa mihin purkaa ajatuksia?

Kamerani lojuu vielä muuttolaatikoissa, joten en voi kuvata mitään houkuttelevaa blogini alun saatteeksi. Uskallankohan edes kirjoittaa blogia omilla kasvoillani, ehkä en. Minun elämäni muuttuu ja halusin kirjoittaa ensisijaisesti siitä. 

Elämä vain hetki sitten:

Olen tehnyt oman alani töitä, olen matkustellut (mielestäni paljon), ollut...

Apua, päätös on tehty!

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Eräänä kesäisenä aamuna avaan ikkunat ja sisään tuulee yllättävän kylmää ilmaa. Hrr. Kiskon päälle naulakosta ensimmäisen asian: mustan huitulajakun, harmaameleerattujen collegehousujen seuraksi. Peilin ohi kulkiessa tajuan yhtäkkiä, että käytin tätä asua töissä toisinaan, lisänä kuitenkin korkkarit ja vähän viimeistellympi naamataulu...

Pages