Vinkkaa rantaeväsvinkkisi!

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Huomenia!

Kerro, mitä te syötte kesäisin puistoissa ja rannalla! Tuntuu sille, että mulla ja F:llä on aina ne samaiset eväät - viinirypäleet, karjalanpiirakat, suolakeksit, tomaatit ja pillimehut - mukanamme, kun lähdemme ulkosalle touhuamaan ja eväät on otettava mukaan. Varsinkin te...

Duunarin eväät

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Olen kuluttanut toukokuun arkipäivät kotisohvan ja luentosalin penkkien sijaan toimiston tuoleja (tai itseasiassa jumppapalloa, jonka sinne ostin) nettisivuja ja esitteitä askarrellen. Siinä sivussa olen joutunut eroon rakkaasta keittiöstäni ja aloittanut armottoman pakasterasiarumban.

Meillä on työsuhde-etuna sopimus pariin paikalliseen lounasravintolaan,...

HERKULLISET AAMIAIS"MUFFINIT"

Ladataan...
Puhdasmaku Puhdas maku

Rakastan hitaita aamuja, jolloin saan nukkua pitkään, nousta rauhassa, pukea satiiniaamutakin päälle ja seurata rauhassa aamukahvin tippumista pannuun. Keskittyä siihen miten aurinko paistaa sälekaihtimien välistä ja siihen ihanaan kahvin tuoksuun joka täyttää koko keittiön. Hitaissa aamuissa parasta on kuitenkin se, että saan tehdä hyvää aamupalaa ja syödä sen rauhassa, ilman...

Kisaeväät

Ladataan...
viivik Vikettäjä

Eväät vikeltäjän tiellä pitävät, joten tässäpä muutama vuosien varrella mukaan tarttunut vinkki niistä. Kuvan eväkset ovat viime sunnuntailta, ja niistä tuli kyllä syötyä ehkä yksi kolmasosa... Hieman vähempikin olisi riittänyt, mutta parempi liikaa kuin liian vähän. Sekä meikissä että eväissä.

Valmistaudu kotona
Huuhtele valmiiksi pesemistä vaativat eväät,...

Luolanainen reissussa - Miten tehdä ruokailusta ongelmatonta matkallakin

Ladataan...

En edelleenkään tee omasta tavastani syödä minkäänlaista numeroa, mutta silti se ajoittain herättää uusissa tuttavissani ihmetystä. Eiks toi ole kamalan vaikeeta? on lause, johon säännöllisin väliajoin törmään. Ei se ole vaikeaa, edes reissussa.

Matkasin kesän alussa työmatkalle Maltalle, ja jotta olisin vatsa täynnä, hyvällä mielellä ja normaali skarppi itseni reissussakin, tein muutaman ennakoivan peliliikkeen eväiden suhteen ennen matkaa. 

...

Leuhkat eväät

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Liehtalan kesäduunareita ei hemmotella nurkan takana sijaitsevalla huokealla työpaikkaruokalalla, ellei mustikkametsää ja pihan herukkapuskia lasketa sellaiseksi. Jotain tuhdimpaa pitää kuitenkin pehtoorinnankin päivän aikana puraista, jotta jaksaa kantaa juomavettä lampaille ja tarinoida museovieraiden kanssa. 

Nykyajan mukavuuksia henkilökunnan taukotuvassa edustavat...

Retkiruokaa

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Terveisiä aurinkoiselta Itämereltä! Palasin eilen muutaman päivän purjehdusreissulta ja tänään alkaa valmistautuminen Ilosaarirockiin, mutta katsotaan välissä vielä hetki taaksepäin, tarkkaan ottaen retkieväisiin.

Purjeveneeseen eväiden...

Junamatkalle mukaan!

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Moikkis!

Kuten tiedätte, matkaan F:n kanssa junalla Keski-Suomeen keskimäärin kerran kuussa. Olemmekin kokeneet kolmen ja puolen vuoden aikana monta erilaista junamatkaa ja niihin liittyvää...

Eväslaatikko lapsekkaaseen makuun.

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Mun suurin ongelma tasaisin väliajoin syömisessä on se, että olen ihan surkea tekemään itselleni eväitä. Meillä tuntuu myös olevan sata pakasterasiaa, muttei yhtäkään kantta!? Mihin ihmeeseen ne aina katoaa?

Surffasin netissä turhan Clas Ohlssonin reissun jälkeen ja yritin löytää suomalaisista verkkokaupoista päteviä lounasrasiaratkaisuja. No such luck. Loppujen lopuksi päädyin lastentarvikepainotteiselle sivustolle nimeltä ...

Mikä fiilis!

Ladataan...

Tänään kuuntelin kehoani. Se halusi tänään RÄÄKKIÄ! Viime viikolla on takki niin tyhjä, että kävelylenkki oli jo huippusuoritus. Nyt on ilmeisesti saatu levättyä, joten tänään sitten pistin isommalla vaihteella.

  • Zumba 1,25 kg käsipainolla 40min.
  • Kahvakuulalla heilautus 20x2
  • Jumppapallolla 20x2 vatsarutistuksia
  • Jumppapallolla 15x2 alavatsarutistuksia
  • 10 kg levypaino sylissä 20x2 kyykkyjä
  • 3 kg käsipainolla 15xkäsi allirutistuksia
  • ...

Pages