Wow Such Stockholm

Ladataan...
Kimmo Ruokasuositus

Wow Such tunnelbana

Käytiin kavereiden kanssa viikonloppulomalla Tukholmassa tuossa tovi sitten. Syötiin, juotiin ja tanssittiin ja kivaa oli - niin kuin Tukholmassa aina. Siellä on kyllä turistin hyvä olla.

 

Pari huomiota:

- Alkoholi on Suomea halvempaa, mutta todella vaikeasti saatavilla, ei mikään ihme,...

Let's get ready to Rambla

Ladataan...
laurafree Laura loves

"Onhan noiden lasten ny nähtävä se Rambla! Eihän ne edes tiedä, että sellanen on!" puuskahdin tänä aamuna. Vähän pakkopullalta se tuntui, mutta jotenkin tuntui absurdilta olla Barcelonassa niin, ettei ole altistanut lapsiaan miimikoille, huijareille ja surkeiden ravintoloiden sisäänheittäjille. Eihän Pariisissakaan nyt jätetä ekalla kerralla näkemättä Eiffel-tornia. Ajattelin, että jotain hauskaa siinä voisi silti olla -- thö turistikadun tallaamisessa.

...

Falafelit kera tahini-kastikkeen

Ladataan...
LiisaMaalla Kivistössä

Falafelit (tai falaaffelit niin kuin ne meillä lausutaan, paino ensimmäisellä tavulla) ovat herkkua.Parhaat falafelit ikinä olen syönyt Pariisissa Marais'n juutalaiskortteleissa siinä yhdessä kulmassa ihan sen yhden paikan lähellä. Että näin tarkat muistikuvat paikan sijainnista. Sen sijaan mieleen on painunut syvä muistijälki falafel-pyöryköiden rapeasta pinnasta...