Kuitenkin itseni

Ladataan...
Aamuisin Valossa

Olen väsynyt käyttämään persoonattomia kuvituskuvia. Haluaisin kipeästi olla täälläkin enemmän minä, enemmän itseni. Muitakin puolia minuudesta kuin vain huolet tai kiertopäivät.

Olenhan päivittäinen nauru, hymy, huono huumori, musiikki, sarjat, taide, kirjallisuus, elämä. Kaikki. Täällä kaikki tislautuu kohduksi, kuukautisiksi ja...

Et sinä Sirpa saa vakuutusta, kun olet niin lihava ja masentunut

Ladataan...
Tiina T Tiina The Feminist

Olen viime aikoina meinannut pudota tuolilta kolme kertaa vähän samasta aiheesta. Viimeisin oli kerta, kun luin uutisen, jossa kerrotaan, kuinka nuori nainen ei saanut pidennystä matkavakuutukseensa, koska hänellä oli todettu yleinen ahdistuneisuushäiriö.

Ensinnäkin, neljäsosa väestöstä kärsii ahdistuneisuudesta jossakin elämänvaiheessa. Masennukseen...

Jos turvallinen tila on sinusta turhaa nillitystä, olet ymmärtänyt kaiken väärin

Ladataan...
Tiina T Tiina The Feminist

Olin heinäkuussa San Franciscon Dyke Marchissa ensimmäistä kertaa. Odotukseni olivat korkealla, kun kävelin lempipuistooni Dolores Parkiin helteisenä lauantaina. Ilo vaihtui tyrmistykseen, kun tajusin, ettemme mahdu istumaan. Puisto oli tupaten täynnä.
Kun vihdoin löysimme pienen kaistaleen nurmea, tajusimme, miksi paikka oli tyhjä. Takana sikaili suuri känninen joukko pääosin heteroita roskakasan ympäröimänä. 
Äkkiä kävi selväksi, mistä tapahtuman tuhansien dollarien...

Pages