Teen työtäin lomaillen

Ladataan...

Tuntuu kuin olisin keksinyt pyörän uudelleen! Kekkasin nimittäin mennä landelle tekemään töitä. Minulla oli tekeillä kohtis iso dekoraatioprojekti viime viikolla. Kotona duunista ei meinannut tulla mitään. Koko ajan oli vaikka mitä häiriötä. Siis yleensä kivaa häiriötä, mutta kun sellaiseen lähtee messiin niin työt jää ja sitten ahdistaa.

Lähtiessäni landelle jätin...

Tammerfest 2016 & lippuarvonta Tammerfest Extraan!

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Se olis sellanen homma, että noin abouttiarallaa tasan kuukauden kuluttua Tampereen valtaa Mansen oma Tammerfest 20.-23. heinäkuuta. Artistikattaus on jälleen melkoinen ja tapahtumapaikkojakin on ympäri Tamperetta aina Keskustorilta Ratinanniemeen ja yökerhoihin saakka.

Kasattiin taas muutama meidän mielestä kiinnostava tärppi tämän kesän Tammerfestien kattauksesta.

...

Festivaalihuumaa Hongkongissa

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Aurinko oli laskenut jo tunteja sitten. Hongkongin kaupungin valot ympäröivät Clockenflapin festivaalialueen. "This is a fuck you for everyone who didn´t believe in your dreams and tried to bring you down", huusi Angel Haze ja käski yleisön nostamaan keskisormet ilmaan.

Keskari ilmassa pohdin mikä siinä on, mikä saa tämän tunteen aikaan aina festivaalilla. Seison...

Yllätysfestivaali Bangkokissa

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Yllätysfestivaali on sellainen josta kuulet kaksi minuuttia ennen päätöksentekoa, että olet mukana. Hyppäät bussin kyytiin vailla tietoa suunnasta. Istut hetkeksi metron penkille ilman varmuutta mikä on oikea pysäkki. Pidät kiinni kaikin voimin lava-auton kyydissä pienillä kujilla etkä vieläkään ole kartalla.

Hyppäät lava-auton kyydistä asfalttikentälle, joka itse asiassa onkin cartingrata keskellä Bangkokin pilvenpiirtäjiä. Edessä avautuu näkymänä kaunein koskaan näkemäsi...

Lollapalooza Berlin / Tuottaja pohtii

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Viimeiset päivät Berliinissä ovat kuluneet rauhallisesti. Olen nukkunut pitkään ja pohtinut päiväunien riittävyyttä. Tälläistä levon määrää olen kaivannut jo keväästä. Nyt Neuköllnissä näppäimistön äärellä ja lisää ajatuksia Lollapaloozasta!

Muutama fakta:

- Ensimmäinen Lollapalooza järjestettiin Yhdysvalloissa...

Lollapalooza Berlin / parhaat hetket

Ladataan...
Anksa Tuottaja-Anttila

Arki Berliinissä on koittanut, mutta ajatukset ovat pitkälti vielä Lollapaloozassa kiinni.

Ai mitä tapahtui kahden festivaalipäivän aikana? Drinkkibaarit tulivat tutuksi, nauroimme loputtomasti oman jengin vitseille, teimme kaikille lettejä, jonotimme kultatatuointeja, ihailimme syyskuun aurinkoisia päiviä ja katsoimme paljon keikkoja.

Ensimmäiseksi kirjoitan festarin parhaista hetkistä. Niistä hetkistä...

Pages