Make love not war -treffit

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Stereot huutavat volyymit kaakossa. Jim Morrison laulaa ihmisistä, jotka ovat outoja. Minä makaan sohvalla nilkkapituisen hameen alta pilkottavat jalat ristissä pikaisesti hutaistut letit päässä ilman rintaliivejä, alushousuja tai meikkiä, ja luen puolihuolimattomasti Lagercrantzin kirjoittamaa jatkoa Millenium-trilogialle englanninkielisestä pokkarista.

Haistan suitsukkeen levittämän tuoksun vahvana ja miellyttävänä; siitä tulee mieleen 70-luvun...

Kelpo kyytiä vol.2

Ladataan...
00500HKI 00500 Helsinki

Neiti X: Pahoittelut radiohiljaisuudesta! mutta nyt itse asiaan: Viime kertomalla olimme päässeet hierojan kanssa vasta alkuun, hän oli luonani ensimmäistä kertaa ja eteni aikeissaan herrasmiesmäisesti ja kaiveli repustaan kumia.. Seuraava teksti saattaa aiheuttaa poskien punoitusta.

Hieroja eteni määrätietoisin ottein, tiesi mitä halusi. Mikään ei saa itseäni kuumemmaksi kuin...

Kelpo kyytiä vol.1

Ladataan...
00500HKI 00500 Helsinki

Neiti X: Tämä tapaus oli ehkä kasvattavin kaikista Tinder-matcheista, joten ajattelin kertoa hänestä hiukan. Tyyppi oli pari vuotta nuorempi, erittäin smooth liikkeissään ja ensimmäinen tyyppi, jonka kanssa järkkäsin toimivan fwb-suhteen. Puhuttakoon hänestä hierojana.

Keskustelimme Tinderissä hierojan aloitteesta. Hän oli kiinnostunut asioistani, oli kohtelias ja mukava, eikä missään vaiheessa pervoillut tai ollut liian päälle käyvä. Noin pari viikkoa...