I´M BACK - with some goodies!

Ladataan...
Virpi Mikkonen Kiitos hyvää

Moi, te kaikki Kiitos hyvää -kanavaa seuranneet kaverit! Täten julistan ilmoille uutisen: Uusi nettisivustoni VANELJA on avannut ovensa.

Mikäli siis seurasit aikoinasi tätä blogia, suosittelen nyt kääntämään uudelle kanavalle. 

VANELJA tarjoilee muun muassa tämän upean gluteenittoman suklaaleivän vispatulla vaniljavoilla. 

...

Keltaiset tattaririeskat

Ladataan...
Siljuska Siljan Reseptivihko

 

Pääsiäisen kunniaksi (ja kurnivan vatsan taltuttamiseksi..) leivoin tänään keltaisia tattaririeskoja, jotka käyvät myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Rieskat tosin sisältävät kaurahiutaleita, joita kaikki keliaakikot eivät voi käyttää, mutta ne voi hyvin korvata vaikkapa tattarihiutaleilla. Rieskat muistuttavat himppasen aiemmin postaamiani...

Lähes viljaton teeleipä

Ladataan...
Siljuska Siljan Reseptivihko

 

Parin kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen lienee korkea aika taas kirjoitella. "Tässä nyt on ollut vähän kaikkee... etc" kuuluu perinteinen selitys, jonka takia en ole ehtinyt tänne reseptejä laittamaan. Toki joka viikko meillä on kokkailtu, mutta aika lailla...

Jugurttileipä

Ladataan...
Kanelibasilika Tupa - Keittiö

Jos on hankkinut jääkaappiin 1000 g kreikkalaista jugurttia sisältävän pöntön, on itse aivan pönttö luullessaan, että sen saa helposti kokonaan käytettyä - siispä otimme avuksi googlailun..

Ensimmäisenä vastaan tulivat dallaspullat, joissa rahka oli korvattu maustamattomalla jugurtilla....

Mantelinen kauraleipä

Ladataan...
Kanelibasilika Tupa - Keittiö

Gluteenittoman (hyvän makuisen, rapsakan ja kuohkean) leivän leipominen kuulostaa aina haastavalta ja vähän lannistavaltakin - jos kuitenkin tuoretta gluteenitonta leipää mielii, on parasta itse tarttua kulhoon ja jauhopussiin ja alkaa vaivaamaan.

Rapsakka kuori, mehukkaan kuohkea sisus...