Mitä haluan tehdä vielä ennen kuin saan lapsen?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Ennen kuin edes suunnittelimme lasten hankkimista, huomasin sanovani monelle ystävälleni: Musta tuntuu että elämässä ei ole mitään enää sen ihmeellisempää mitä haluaisin kokea ennen kuin saan lapsia. En nähnyt tai vieläkään näe, että tulevaisuuden haaveeni tai suunnitelmani olisivat millään tavalla ristiriidassa perheen perustamisen kanssa.

Nyt kun lapsi on oikeasti tulossa ja laskettuun aikaan on noin kuusi ja puoli kuukautta, olen pohtinut, onko sittenkin asioita joita...

Älä pelkää mokata (koska mokaat kuitenkin)

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mä oon se henkilö joka heittäytyy tilanteeseen täysillä. Jos tiedän mitä haluan, suuntaan siihen koko innokkuuteni - ja usein kaadun vauhdissa nenälleni.

Mitä enemmän tekee asioita, sitä enemmän syntyy myös virheitä, mutta mitä enemmän syntyy virheitä, sitä enemmän tapahtuu myös onnistumisia.

Erästä ystävääni lainaten: "Sulle Saranda tapahtuu tosi paljon epäonnisia asioita...

Näissä tavoitteissa olen epäonnistunut

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Blogeissa on yleistä fiilistellä asioita, joita on saavuttanut. Ja se on mahtavaa! Inspiroidun tosi paljon muiden onnistumistarinoista, saan niistä ehkä kaikkein eniten potkua omien unelmieni kanssa.

Välillä olisi kuitenkin ihan lohduttavaa kuulla myös epäonnistumisista ja keskeneräisistä tarinoista. Koska - noh, elämään kuuluu molempia. Ulkopuolelta katsottuna on helppo olettaa...

Pages