Kuningataroheinen testissä

Ladataan...
viivik Vikettäjä

Pitihän sitä testata. Nyt voin kokemuksella sanoa, että sunnuntaina julkaisemani viikon oheinen on ihan kelpo kamaa. Ei helppo, mutta selvittävissä.

Minulla meni eilen koko oheisen tekemiseen lenkistä mielikuvaharjoitteisiin noin puolitoista tuntia. Tähän sisältyi siis juoma- ja huilitaukoja. Mielestäni puolitoista tuntia on ihan sopiva aika tällaiselle monta osa-aluetta kattavalle harjoitukselle, joka on tarkoitettu tehtäväksi ihan omana treeninään.

Tältä se tuntui:

...

Pari penniä pyllystäsi.

Ladataan...
Niinava me momma who?

Maanantai, blergh. Maanantait on aina kurjia, paluita arkeen. Näin äitiyslomalla ollessa viikonpäivillä ei oikeastaan ole mitään merkitystä, rytmi on kohtuu samanmoinen, päivästä riippumatta. Mutta tämä maanantai onkin hieman erilainen, erikoinen, erityinen. 

 Viikonloppumme sujui hikisissä...

Puolessa tunnissa kesäkuntoon! eli kuvausmatkalla Keski-Suomessa

Ladataan...

Olin lauantaina juhlissa, joita emännöi nainen Itsekurilla. Jos joltain otan treenivinkkejä vastaan, niin tältä trikookuningattarelta.

Sain kaksi vinkkiä: seitsemän minuutin treeni ja 30 minuutin intervallilenkki. Oli lohduttavaa kuulla, että Itsekuri-kuningattarellakin on joskus siis kiire. Seitsemän minuutin treeni kuulosti liian hyvältä (ja liian välittömiä tuloksia ...

Treenipäiväkirja: Vatsalihaksetkin ovat lihaksia

Ladataan...
Saara S. Elämäni Kunnossa

Tänään oli intensiivisin core -treeni aikoihin. Harmi vaan, että mä nukahdan kohta pystyyn, kun Lilyn tekijöiden tapaaminen vähän venähti :B.

Kirjoitin koko aamupäivän sitä eilen lupaamaani tyhjentävää salitreenauspostausta, joka on tällä hetkellä neljän A4 pituinen.... Editoin sitä hieman huomenissa ja saatte ensimmäisen pätkän sulateltavaksi! 

 

Mun...

Miehet

Ladataan...

Tiedän, se on vaikeaa, niin kovin tuskastuttavan ja hikeä nostattavan vaikeaa. Voisitte kuitenkin yrittää, edes pikkaisen. Ei se nimittäin ole niin vaikeaa. Vessanpönttö on nimittäin varsin yksinkertainen kaluste. Se vesiläikkä siellä keskellä on hyvä tähtäysapu, kun pissa lirisee siihen lätäkköön, voitte pitää voitontanssin. Pissatkaa toki ensin loppuun ja tanssikaa vasta sitten. 

Ihmetyttää välillä miten pärjäätte naisten kanssa, kun ette edes pönttöön osu.

Terkuin: tyttö...

Muuttosuunnitelmia

Ladataan...
Pinjeta Kissanpäivät

Haluan muuttaa pohjoiseen. En puhu nyt Pohjois-Suomesta, koska tietääkseni sielläkin vietetään ihan mukavia kesäkelejä. Ei, haluan muuttaa vielä pohjoisemmaksi. Sinne, missä on mahdollisimman kylmä, koska rakastan kylmää ja rakastan talvea, ja koska vihaan tämän hetkisiä lukemia, jotka seisovat lämpömittarissamme: OUT 33 degrees, IN 33 degrees. Thnx!

Olen harkinnut niin Alaskaa kuin Siperiaakin mahdollisina asuinpaikkoina. Ehkä parasta niissä olisi se, että olisi mahdollista muuttaa...

Pages