Hyvän tukkapäivän salaisuus on hiusharja

Ladataan...

Kauan meni ammattilaiseltakin ymmärtää, että hyvä hiuspäivä tarvitsee muutakin kuin puhtaat kutrit ja mukavasti alkaneen aamun. Vaikka työvälineet ovat kampaajan tärkein väline, unohtuu se silti usein omassa arjessa. Sitä vaan tekee tukkaansa niillä samoilla välineillä kun aina ennenkin, vuodesta toiseen, vaikka hiusmallikin muuttuu.

...

Hiuspakkini Top 5

Ladataan...

Meikkipakin lisäksi matkassani mukana kulkee myös hiuspakki. Vuosien varrella kassi on pienentynyt ja kannan mukanani vain todella tarpeellisen. Tuotteista luotan niihin joita olen testannut mahdollisimman monille hiuslaaduille ja tiedän että ne varmasti toimivat.

Tosi tärkeitä tukkapakissa ovat myös laitteet ja välineet, eli raudat, föönit, kammat, pinnit ja harjat. Yritän aina metsästää samanlaisen tilalle ennenkuin joku suosikkiharja, kampa tms. hajoaa tai katoaa, ettei paniikki...

Takut kuriin!

Ladataan...
Lilleri78 Tuttitango

 

Harjasin hiuksiani Lontoossa ja harja pysähtyi takkuun. Miehen sisko ehdotti välittömästi, että kokeilisin hänen hassunnäköistä pinkkiä hiusharjaansa. Kokeilin ja harja solahti takuista läpi saman tien. Oho!

Käly oli kyllä mainostanut harjaansa hyväksi jo aiemmin, mutta vasta oma kokemus näytti, millaisesta loistoharjasta oli kyse. Niinpä päädyin oitis ostamaan samanlaisen itsellenikin. Ja koska tämä harja on mielestäni niiiiiiin hyvä, haluan vinkata siitä teille...