Weekend plans

Ladataan...
Petra Koivisto you feelin it

It's been a busy year for me and I decided to surprise myself with a trip to Paris for some me-time. It'll be a fantastic day spent alone in my favorite city, wandering around the city and some boutiques. I can't wait! 

TURKUTUNNELMISSA

Ladataan...
Myjuw MYJUW

Kaksi viikkoa lomaa takana ja yksi vielä jäljellä. Aika kuluu liian nopeasti.

Toinen lomaviikko on kulunut suurimmaksi osaksi poissa kotinurkista. Vietimme pari yötä ystävillämme ihanassa Turussa. Tällä kertaa Turku ei  saanutkaan aikaan suurta ahdistusta, kuten viime kesänä, vaan pystyin nauttimaan olostani ihan eritavalla vanhoilla kotikulmillani. Nautin sydämeni pohjasta juoksulenkistä Aurajoen rannalla ja ihmeellisen pysähtyneestä tunnelmasta. Ihan kuin olisi ollut ulkomailla:)....

LAZY DAYS IN THE SUN

Ladataan...
Myjuw MYJUW

Suomen kesä on hellinyt upeilla aurinkoisilla ilmoilla ensimmäisiä lomapäiviämme. Olemme Pojun kanssa nauttineet olostamme täysin siemauksin. Eka lomaviikko on pitänyt sisällään muun muassa vierailun ystävien luona Helsingissä ja pötköttelyä Oittaan uimarannalla.  

Our first holiday week has been very sunny and warm. Me and my son have really enjoyed our days in the sunshine. We have visited our friends in Helsinki and been lying on the beach.

 

Dodo Ry:n...

L O M A / H O L I D A Y

Ladataan...
Myjuw MYJUW

MULLA ON LOMA, niin kuin aika monella muullakin suomalaisella tähän aikaan vuodesta. Ajatus rauhallisista heräämisistä ja kiireettömistä aamuista tuntuu NIIN hyvälle. Kolme viikkoa aikaa lomailla Pojun kanssa kahdestaan. Mies on töissä, niin kuin aina kesäisin.  Toivotaan, että aurinko ja lämpö pysyvät täällä pitkään.

 

Three week holiday has started and it feels so good:). 

...

Pages