Lapsi järjestää kauhua

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Olin viime kesänä yhtenä yönä kahdestaan Alpun kanssa mökillä. Nukutin häntä illalla sängyssä, kun Alppu sanoi yhtäkkiä: "Äiti."

Vastasin: "Mitä kulta?"

Alppu katsoi ylöspäin ja sanoi: "Et sinä, vaan toinen äiti." 

Siitä tuli toooodella kriipperssi olo! 

...

Kävin kertomassa Yle Aamussa käytännöllisimmät säästövinkit

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Ai että! Taas tarjotaan minulle ja sanomalleni julkisuuden makeaa maljaa. Pääsin nimittäin Ylen Aamutelevisioon puhumaan jälleen kerran lempiaiheestani: säästämisestä.

Toimittaja Antti Sahlrstöm haastatteli minua ja Takuusäätiön Minna Mattilaa. Yle uutisoi vastikää, miten 38 prosenttia suomalaisista ei säästä ollenkaan, ja me...

Tiedostan ärsyttävyyteni

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Juteltiin tuossa yhtenä päivänä ystävieni Lotan ja Annan kanssa siitä, minkä asioiden tietää ärsyttävän itsessään muita. Välillä sitä vain ymmärtää olavansa sietämätön, muttei jotenkaan voi asialle mitään. 

Tultiin aika nopeasti siihen tulokseen, että joka ikisessä ihmisessä on ärsyttäviä piirteitä, ja jos muuta luulee, niin kannattaa lähteä...

Kuljetuspalvelut ovat jääneet 1600-luvulle

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Olen vihdoin ymmärtänyt, mistä tässä oikein kiikastaa. Joukossamme elää nimittäin yksi ammattiryhmä, joka harhaisesti luulee viettävänsä aikaansa myöhäiskeskiajalla, tarkemmin sanottuna 1600-luvulla. Tämä ammattiryhmä on kuljetuspalvelun työntekijät.

Kaikki käy yksi yhteen: Postilaitos perustettiin Suomeen vuonna 1638....

Hävyttömän ihmisen säästövinkki

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Tuli mieleen kertoa teille sellaisesta ukkelista, johon tutustuin viitisen vuotta sitten. Olin Apu-lehdessä kesätoimittajana, ja piti kirjoittaa juttu vanhuksesta, joka halusi myydä asuntonsa mutta jäädä siihen vuokralle. Tyyppi asui Itä-Helsingissä, ja menin käymään hänen kotonaan. 

Kuten usein haastatteluja tehdessä, nytkin itse aihe oli nopeasti käsitelty, ja sitten...

Päätös, joka on tuonut paljon iloa elämääni

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Tein muutama vuosi sitten sellaisen päätöksen, että pyöräillessä pysähdyn aina suojatien eteen silloin, kun jalankulkija aikoo ylittää sen. Sinällään tämä ei ole mikään vallankumouksellinen idea, koska myös Suomen liikennesäännöt sanovat, että näin kuuluu tehdä.

Olen kuitenkin huomannut, että tällä taktiikalla saa valtavasti hymyjä osakseen! Etenkin silloin, kun pyöräilen...

Pages