#wife eli vaimo piinapenkissä

Ladataan...
medde Medde xoxo

Haastatellessani miestäni #husband- haasteeseen, hän kysymysten kanssa tuskaillessa tasa-arvoon vedoten totesi, että tämä tulisi suorittaa myös toisinpäin eli #wife. Hyvä idea!

#husband- haasteesta tutut kysymykset on siis tällä kertaa esitetty minulle ja näin ollen testattu omaa miestuntemustani. Tuttuun tapaan tarkennukset ja vastalauseet (tässä tapauksessa miehen) on kursiivilla oman vastaukseni perässä.

Ja näin hyvin mieheni siis tunnen...

1. Jos miehesi...

#husband

Ladataan...
Nannannaa Pahinta Nannaa

Jos muutkii, ni ehkä sit miäkii. Eli jos joku ei viel tiiä, nii tässä haasteessa haastatellaa miestä/poikaystävää ja jaetaan nämä laadukkaat vastaukset omaan blogiin. Tässä siis tulee, kursiivilla omat kommentit.

...

Totuus tulee miehen suusta eli #husband

Ladataan...
medde Medde xoxo

Viime ajat blogi on ollut hautautuneena vauvan puklun ja alati kasvavan vaippavuoren alla. Nyt olisi vihdoin aika kaivella se sieltä taas esille ja mikäpä olisikaan helpompi tapa tehdä se kuin valmiiksi saneltu postaus. Tosin viikko tähänkin tuhraantui aikaa mutta hiljaa hyvä tulee vai kuinka :)

Kukaan vähänkään blogeja lukeva ei varmaan ole viime aikoina voinut välttyä blogeissa ahkerasti kiertävältä #husband/#boyfriend- haasteelta, jossa siis mieheltä kysytään liuta itseä koskevia...

Ykkösmies tuntee vaimonsa (paremmin kuin vaimo itse) #husband

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Puutalobabyn tontilta bongasin vähän kiertoteitse tämmöisen haasteen, ja haastoin itse itseni mukaan (sillä kuka sen puuman hännän nostaa, ellei puuma itse). Hahaa - huomioikaapa muuten, että tällä kertaa possessiivisuffikseja ei käytetä väärin (koska ne puuttuvat alkuperäisistä kysymyksistä)!

Tein tämän ensin itselleni ja otin vasta sen jälkeen Ykkösmiehen...

#Husband

Ladataan...

Ainakin Lentoaskeleita- blogissa ja Puutalobaby- blogissa bongasin tämän haasteen ottaa selvää miten hyvin miehesi/poikaystäväsi sut tuntee :D Totta kai munkin piti mieheltä kysäistä samaiset kysymykset! 

Kysymykset laitan tänne sellaisina kuin ne olivat alunperin eli suomeksi, mutta miehen vastaukset englanniksi. Mun mieheni kun ei suomea puhu niin kysyin kysymykset englanniksi ja näin myös vastaukset :) Miehen vastaukset normaalilla tekstillä ja mun...

#husband

Ladataan...
Elina U. Lentoaskeleita

Olen ollut aika mielikuvitukseton nimetessäni blogissani perheenjäseniäni. Lentoaskeleissa tähän porukkaani kuuluu mies, poika ja vauva (aka neiti röyhelöpylly). Tänään tuo tähän asti hyvin anonyymina pysynyt puolisoni pääsee ääneen, kun haastattelen häntä Soppaa ja sirkushuveja- blogista bongaamaani #boyfriend/#husband haasteeseen! 

Eli täältä pesee #husband, katsotaanpas kuinka hyvin tunnet minut. ;)

1....