Parasta punaa pakettiin

Ladataan...

Olen aivan myyty Sisley Phyto Rouge Long-Lasting Hydration Lipstick -huulipunaan. Tämä puna menee heittämällä testaamieni huulipunien kärkikaartiin, mieletön laatu, pigmentti, täydellisesti levittyvä koostumus, ihanat värit.

Huulipunan pakkaus ja hylsy - silkkaa täydellisyyttä! Kaunis kuin koru, kyllä kelpaa kaivaa käsilaukusta huulipuna esille ja punata huulet paikassa kuin...

Pinkkiä pliis

Ladataan...

Meikkini huutaa huulipunaa! Tämä "yllättävä" syksyn saapuminen vei loputkin värit kasvoilta ja nyt tuntuu että huulipuna on se, joka pelastaa.

Sain testiin klassikkohuulipunia uudessa hylsyssä, ja ah miten syötävän ihania värejä siinä onkaan tarjolla. Sävyt ovat valikoituneet myydyimpien punien mukaan, eli kokoelmaan kuuluu viisi Guerlain Kiss Kiss -...

Lumenen tehtaanmyymälän ystävämyynti

Ladataan...

Kävin tänään äitini ja pikkusiskoni kanssa Lumenen tehtaanmyymälän ystävyysmyynneissä, joista kuulin pari päivää sitten. Lumenen tehtaanmyymälähän sijaitsee juuri sopivasti Espoossa, joten leiripakkailujen ja siivoamisen ohella oli hyvin aikaa käydä vähän shoppailemassa. Olen tässä kuussa käyttänyt todella vähän rahaa kosmetiikkaan, joten tottakai menin ihan sekaisin paikan päällä, kun kaikkea kivaa oli niin paljon. Olen aikaisemmin blogissa puhunut Lumenesta aika...

Hittihuulet

Ladataan...

Tämän syksyn hitti on tumma suu.

Mielestäni se on mahtava meikkitrendi, sillä siinä pääsee helpolla ja lookki näyttää hyvältä muuten aika vähäisen meikin kanssa. Se mihin kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota, on meikkipohja. Tummat huulet ja kuulas iho ovat ihana yhdistelmä. 

Viininpunainen mattapuna on nyt siis hakusessa, kerron heti kun löydän sen täydellisen! 

...

Väriä ja rakkautta tuulen tuivertamille huulille

Ladataan...
Pau P.S C'est moi!

Hei hoi, pian on jo marraskuu.

Ollaan menossa aika varmaa vauhtia kohti talvea. Kylmä tuuli heiluttaa jo puita ja viimeisiä lehtiä alas. Iho kuivuu ja kasvot kalpenevat. Eikä pidä unohtaa pusuhuulia.

Kaikkien huulet alkavat tähän vuodenaikaan olemaan vähän jo tuulen tuivertamat. Ne tarvitsevat hoitoa, rakkautta ja hiukan kivaa väriäkin. Jotain ekstraa talven varalle.

 

...

Pages