Urban Decay uutuus - HI-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss

Ladataan...

Mattahuulet ovat olleet pitkään pinnalla ja edelleen sarjoilta puskee uusia kestävääkin kestävämpiä huulimaaleja ja huulilakkoja. Olen itse tykännyt aina enemmän huulikiilloista niiden helppouden vuoksi ja olenkin innoissani, että ne ovat alkaneet tehdä paluuta. Tällaiselle laiskalle huulimeikkaajalle, joka ei jaksa tarkastella rajoja tai meikata täydellisiä huulia, ovat huulikiillot helpoin tuote käyttää.

 

...

Hulluna huulipuniin

Ladataan...

Ehdoton ykkösmeikkituotteeni on tällähetkellä huulipuna! Olen niin rakastunut punaamaan huuliani, että kun pari päivää sitten meikkini kaipasi nudehuulia, en meinannut löytää mistään vaaleaa punaa, saati sitten huulikiiltoa.

Käsilaukkuni pohjalla on kourallinen erilaisia punia väreissä pinkki, punainen ja oranssi. Merkit ja laadut vaan vaihtelevat.

...

Ihanat Flickable huulikiillot

Ladataan...

Ensimmäisen kosketuksen työpaikkani maahantuomiin tuotteisiin sain kun kävin Tallinnassa työhaastattelussa. Sain mukaani Flickable huulikiillon joka on kulkenut laukussani siitä lähtien.

Viikonloppuisin käännyn yleensä tummemman huulipunan puoleen, mutta viikolla sipaisen huuliin useimmiten vain huulikiiltoa. Tähän asti olen ollut koukuttunut Victorias Secretin huulikiiltoihin tuoksujen ja makujen takia, mutta ilokseni gluteeniton...

Kimin huulet, Axlin tyyli ja Palefacen naama

Ladataan...
Niinava me momma who?

Ihan ensimmäiseks mun on pakko olla vähän lame ja tällasena pikkusena bloggaajan pahaisena kiittää kaikkea sitä palautetta mitä sain tuosta edellisestä kirjoituksestani koska mua ehkä vähän (lue; paljon) jännitti julkaista se ja oli erittäin kiva huomata että mun mietiskelyt herätti keskustelua ja sai niinkin paljon lukijoita - huh huh ja kiitos sulle jos lukaisit ja kommentoitkin (ja jos et...

Sephora: bronzing powder ja huulikiilto

Ladataan...
haagabyday Haaga by day

Kööpenhaminan kauppakorkeassa vaihtovuottaan opiskeleva sisareni saapui eileen Suomeen vierailulle. Tuliaisiksi hän toi Sephoralta shimmering bronzing powderin ja Glossy gloss -huulikiillon. Pidän itse yleisesti Sephoran meikeistä, mutta pidättäydyn yleensä vanhoissa tutuissa tuotteissa, joten oli hauska päästä kokeilemaan jotain uutta.

...

Tyttöjen välisestä ystävyydestä ja tee itse maailman paras huulirasva!

Ladataan...

Ystävät ovat elämän suola.

Eikäkun suolahan on epäterveellistä.

Ystävä on kuin villasukka, joka talvella lämmittää...

Voi järkytys, eihän tästä tule nyt mitään. Minä käytän kesälläkin villasukkia.

Hyvä ystävä on kuin vaniljantuoksuinen hunajahuulirasva.

Tällä hetkellä lähinnä totuutta. Siitä lähtien, kun tein tuota ihanuutta, olen tuntenut oloni orvoksi, jos huulirasvapurkkini on eri huoneessa, kuin minä.

Mies...

Huulikiilto + peili + taskulamppu = Awesome!(?)

Ladataan...

Vuosi sitten sain äidiltäni tuliaisina Kööpenhaminasta Goshin huulikiillon, koska olin pyytänyt tuomaan tanskalaista kosmetiikkaa. Taitavana shoppailijana äitini olikin sitten ostanut ihan huomaamattaan hieman erikoisemman huulikiillon. Huulikiillon hylsyn kylkeä koristaa peili ja kun korkin kiertää auki, loistaa korkin sisältä kaksi pientä kirkasta valoa! Kätevää! ...

Pages