TwistBe -tuparit

Ladataan...

Muistatteko viime vuoden viimeiset kosmetiikkaostokseni TwistBe:ltä? Tuossa postauksessahan mainitsin, että seuraavaan ostokertaani vierähtää upeasta palvelusta huolimatta varmaankin tovi, jonka vuoksi annoinkin tilauksen mukana tulleen lahjakortin käyttöön nopeimmalle lukijalle. Vaan arvatkaapa mitä? Ei siinä niin kauan oikeasti sitten mennytkään.

 

...

Oriflame -illan kotiinviemiset

Ladataan...

Olin eilen Oriflame -illassa, joissa olen käynyt jo useampaan otteeseen. Illan aikana pääsee tutustumaan moniin tuotteisiin, ja tietenkin tilaamaan niitä itselleen. Näissä illoissa on sellainen järjestely, että tilattuasi tietyllä summalla kosmetiikkaa, saat valita itsellesi kotiinviemisiksi lahjatuotteita. Oman tilaukseni summa ylitti seitsemänkymmentä euroa (onneksi näitä iltoja ei ole useammin!), joten sain valita matkaani kolme ilmaista tuotetta.

 

...

Baby Lips Pop Art -huulirasvat

Ladataan...

Lomani on puolivälissä ja bloggaamistahti on siitä syystä vähän hiljaisempaa, mutta pieni huulirasvavinkki sopii kesälomapäivien postausaiheeksi. Itse en pahemmin meikkaile huuliani huolettomina kesäpäivinä vaan sipaisen niille jotain kevyttä tuotetta ja Maybellinen Baby Lips Pop Art -kokoelmasta löytyy siihen tarkoitukseen muutama sellainen väri loistavasti! 

Baby Lipsin Pop Art -...

Huulten pelastajat, toivottavasti...

Ladataan...
Mariaa Hömppätaivas

Olen huulirasvan suurkuluttaja. En voi sietää rohtuneita huulia ja kun käyttää päivittäin huulipunaa, huulet tarvitsevat kosteutta. Maanisesta rasvauksesta huolimatta suupielet alkoivat halkeilla muutama päivä sitten. Mikään ei tunnu auttavan! Tilanne pahenee vaan koko ajan ja huulipunan käyttö on saanut jäädä. Olo töissä on aika alaston kun ei ole punaisia huulia ja rohtuneet...

Väriä ja rakkautta tuulen tuivertamille huulille

Ladataan...
Pau P.S C'est moi!

Hei hoi, pian on jo marraskuu.

Ollaan menossa aika varmaa vauhtia kohti talvea. Kylmä tuuli heiluttaa jo puita ja viimeisiä lehtiä alas. Iho kuivuu ja kasvot kalpenevat. Eikä pidä unohtaa pusuhuulia.

Kaikkien huulet alkavat tähän vuodenaikaan olemaan vähän jo tuulen tuivertamat. Ne tarvitsevat hoitoa, rakkautta ja hiukan kivaa väriäkin. Jotain ekstraa talven varalle.

 

...

Paras huulirasva

Ladataan...
Pau P.S C'est moi!

 

Tällä hetkellä paras huulirasva on Jurliquen Love Balm ruusutuoksulla. Rakkaussalvan on oikeastaan tarkoitus jakaa rakkauttaan kaikkialle kosteutta tarvitseviin ihon kohtiin, esimerkiksi kämmeniin, kyynärpäihin, kynsinauhoihin... mutta itse olen sitä lähinnä käyttänyt...

Pages