Millaisia ihmisiä ympärilläsi on?

Ladataan...

Ryöstin tämän postauksen idean ja kuvat ihanalta ystävältäni Peppiinalta, jonka kanssa meillä on tulossa hauska yhteistyöprojekti piakkoin. Peppiina (@bypeppiina @dreamtalk_) on yksi inspiroivimmista ihmisistä, jotka tunnen. Aina, kun oma mieleni on vähän maassa, menen kuuntelemaan hänen videoitaan tai podcastiaan. Suosittelen sullekin.

Sanotaan, että meistä tulee...

Hyvästä elämästä (eli kirjoista ja rakkaudesta)

Ladataan...
celine journey

Jos tämä blogi tiivistettäisiin yhteen konseptiin, niin se olisi minun versioni hyvästä elämästä. Tai ehkä paremminkin hyvää elämää etsimässä, sillä jokin tuossa ihastuttavan monimuotoisessa ja paikoin vaikeasti määriteltävässä käsitteessä kiehtoo. 

Hyvä elämä ja onnellisuus saatetaan usein samaistaa, mutta onko hyvä elämä ensisijaisesti onnellista elämää? No, Aristoteles, esimerkiksi,...

Rutiineista rituaaleiksi

Ladataan...
celine journey

Viime viikkoina olen pohtinut, kuinka voin tehdä arjestani laadukkaampaa. (Hankala sana, josta tulee ensimmäiseksi mieleen konsulttijargon). Itselläni miltei aina tähän aikaan vuodesta energia ja voimat ovat hiipuneet, joten hyvän olon maksimointi tuntuu järkevältä ja ennen kaikkea tarpeelliselta. Etsinnässä on siis laadukkampi, parempi, arki. 

Olen alkanut tarkastelemaan rutiinejani ja josko niitä voisi muuttaa rituaaleiksi tai ainakin rituaalisemmiksi. ...

Pages