Kiehl’sin klassikkotuotteen jouluilme

Ladataan...

*postauksen tuote saatu testiin

Kiehl’sin klassikkotuotteet saavat perinteisesti jouluisin ylleen joulukuosin ja tänä vuonna taiteilija Andrew Bannecker on suunnitellut pakkausten kuosit. Sain kokoelmasta täyteläisen Creme De Corpsin Whipped Body Cream-vartalovoin, joka on saanut erityisen designin Andrewlta.

Vartalovoidetta koristaa juhlava kultainen kansi ja säväyksen joulun henkeä tuo kiiltävän punaiset kirjaimet ja tähtikuviot. Designistä tulee mieleeni...

Etanaseerumien kuningatar - Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Ladataan...

Etanaseerumi voi kuulostaa siitä ensikertaa kuulevalle epäilyttävälle, mutta korealaisessa kosmetiikassa etanaseerumi on suosittu raaka-aine. Etanaseerumia on monissa tuotteissa, kuten seerumeissa, voiteissa ja naamioissa ja se on tunnettu erittäin hoitavasta vaikutuksestaan. 

Yksi suosikkituotteistani on ollut pitkään Cosrx:n Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, joka on oikea etanaseerumeiden kuningatar, sillä se sisältää peräti 96% etanaseerumia.  

 ...

5 x vinkki estää meikkivoide paakkuuntumasta ja liuskoittumasta

Ladataan...

Ihoni muuttui puolisen vuotta sitten ja kriiseilin meikkipohjan kanssa. Yhtäkkiä kaikki lempimeikkivoiteet paakkuuntuivat, kasaantuivat huokosiin, muuttuivat laikukkaaksi ja tuntuivat liuskoittuvan. Kokeilin kuoria ja kosteuttaa ihoa entistä enemmän hoitovesillä ja vaihdoin meikkivoiteet kevyempiin ja kosteuttavimpiin. Tilanne tuntui kuitenkin vain pahentuvan ja jos meikkivoide ei heti puuteria laittaessa näyttänyt laikkuiselta, niin vähintään puolen päivän aikaan se näytti karsealta....

Hehkua aikuisellekin iholle

Ladataan...

Minulta kysytään usein voiko aikuinen nainen käyttää ihollaan hehkuvoiteita tai muita korostustuotteita. Suhtaudun aiheeseen hieman varovaisesti, koska en pidä kielloista tai säännöistä vaan kunnioitan jokaisen naisen persoonan korostamista. Jos aikuinen nainen mielii iholleen hehkua, sitä voi varmasti käyttää ja valita tuote sen mukaan millainen iho on. 

Sensai Supreme Illuminator on highlight jota suosittelen lämpimästi niin nuorille kuin vanhemmillekin...

Heleyttävä ja kasteenraikas Cushion-meikkivoide

Ladataan...

Cushion meikkivoiteet tulivat pari vuotta sitten länsimaihin ja pohdin tätä juttua kirjoitellessani, että olivatko ne hetken trendi, vai jäikö niille lopulta vakiintunut käyttäjäkuntansa. Aasiassa cushionit ovat suosittuja ja niitä myydään valtavasti, mutta iskivätkö ne lopulta länsimaalaisiin, sitä en tiedä. Jos cushion- meikkivoide on vielä tuntematon termi, niin kyseessä on tyynymeikkivoide eli sieneen imeytetty meikkivoide rasiassa. 

 

...

Peitä, häivytä, häpeä

Ladataan...
randolfinhipat Randolfin hipat

Randolfin hipoissa ei ole nähty montaakaan ihonhoito- tai meikkausvinkkiä. Syitä on kaksi: Lauran iho toimii moitteettomasti vuodenajasta, ruokavaliosta, yhtään mistään riippumatta, ja minulla sen sijaan on Helvetin Hankala Hipiä, joka heittäytyy hankalaksi tasaisin väliajoin, välillä yllätyksenä, välillä odotetusti. Luottotuotteita on tasan kolme, niistä lisää omassa postauksessaan. Nyt hieman hipiästä!

 

*

 

Ensin tulivat...

Laponie of Scandinavia- uusi kotimainen pelkistetty ihonhoitosarja

Ladataan...

Laponie of Scandinavia on uusi kotimainen kosmetiikkasarja, jonka slogan “No nonsence scincare that work” kiteyttää hyvin sarjan ideologian. Vasta keväällä lanseeratun sarjan ideana on tarjota käyttäjilleen mutkatonta ihonhoitoa pelkistetyillä, mutta tehokkailla ja tarkoin harkituilla raaka-aineilla - ilman hölynpölyä. Sen sijaan, että tuotteisiin lisättäisiin raaka-aineita, ne pyritään pitämään yksinkertaisina mutta toimivina. 

 

...

3 x silmämeikinpoistoaine

Ladataan...

Silmämeikinpoistoaineissa on valtavasti eroja. Ripsivärit uudistuvat ja kehittyvät valtavalla vauhdilla, mutta tuntuu ettei silmämeikinpoistoon tarkoitetut tuotteet pysy perässä millään. Ripsarit lupaavat olla säänkestäviä vaikka ovatkin vesiliukoisia. Vedenkestävät versiot pysyvät entistä paremmin. Ihan tavalliset vesiliukoisetkin maskarat pysyvät super hyvin ja harva niistä lähtee ihan vedellä pois. 

Inhoan eniten sitä, että kun illalla puhdistan meikit, mielestäni huolella,...

Pages