Iltapäivälehtien listaukset joita ilman en olisi selvinnyt

Ladataan...
S.g Sara G

Iltapäivälehtien otsikoinnit ovat usein aika uskomattomia ja hyvinkin dramaattisia sekä harhaanjohtavia. Pelkästään niistä saisi tehtyä hyvän kollaasin. Niitä parempia ja viihdyttävämpiä ovat kuitenkin nämä, tämän hetken hitit, eli kaiken maailman listaukset. Yleensä etuliittellä "Tätä et tiennyt" tai "Ilman näitä asioita et olisi selvinnyt".

Niinpä, miten ihmeessä olisinkaan selvinnyt ilman tietoa siitä, että löytyy seitsemän erilaista syytä miksi...

Ärsyttääkö yritysten joululahjat vai olisiko parempi, ettei anneta lahjoja ollenkaan?

Ladataan...
LinaS iivents

Turhuuksia tai toiveita. Lahjauutuuksia tai krääsää. Maukkaita makuja tai viiniä puteli. Liikelahjakaapin jämät tai elämyksiä yhdessä kokien. Lämmintä kättä tai massasähköpostiviesti. Iltalehden artikkeli henkilöstön joululahjoista pisti miettimään, olisiko parempi, ettei rahaa tuhlata turhuuksiin vai aiheuttaako se närää "tänä vuonna ei tullut sitä suklaarasiaakaan".

Olen aika vähään...

Viikonloppuisin voi olla liikkeellä jos jonkinmoista kottaraista, mutta että tilhet on niitä pahimpia sieppoja..?!

Ladataan...
LinaS iivents

Törmäsinpä tässä yön pikkutunneilla koneen äärellä perjantai-illan hiljaisuudesta nauttiessani  Iltalehden uutiseen, jossa kerrotaan tilhien toikkaroineen Raisiossa. Tipuset ovat jopa ottaneet pienet välipötkötykset keskellä katua, kun eivät ole pystyneet lentämään. Ihan huippujuttu! Nuo siivekkäät ovat takuulla aitoja vihaisia lintuja- en syö enää ikinä pihlajanmarjoja.. ;) Ja kun silmä välttää käy napsimassa krapulaansa yhden jos toisenkin punaisen houkutuksen.

 ...