Miksi iskä on ykkönen

Ladataan...

Isäni on huippu. Hän on ihailtavan aktiivinen, rohkea kuin mikä (ei sellaisella nyrkit pystyssä -tavalla vaan esimerkiksi niin, että puhuu pokkana vierasta kieltä ulkomailla, vaikkei ihan osaisikaan), alati kiinnostunut uusista asioista, hyvä puhuja ja hauska seuramies (vaikkei ehkä paras vitsinkertoja, viimeksi vitsiä kertoessaan ei meinannut pystyä naurulta puhumaan), rauhallisin tuntemani kuski ja lempein koskaan kohtaamani mies. 

...

Iskä

Ladataan...

Isänpäivä on ihana päivä. Mulle se tarkoittaa sitä, että saan viettää ainakin osan päivästä oman isäni kanssa. Yleensä isänpäivän "juhlallisuuksiin" kuuluu se, että iskä (aka maailman paras kokki) tekee riistaruokaa, metsästäjä kun on. Tänä vuonna on kuitenkin kuultu huhuja, että saataisiin maailman parhaita hampurilaisia. Päivään kuuluu aina myös joku lauta- tai korttipeli, yleensä Trivial tai Uno.

Iskälle on meiltä matkaa noin 40 kilsaa, joten siellä ei ihan päivittäin tai...

Tulppaanisesonki

Ladataan...
laurafree Laura loves

Tulppaani ei ole minulle varsinaisesti kukkien ykkönen, mutta kyllähän tämä linjakas klassikko silmää miellyttää. Sitä paitsi leikkokukka kuin leikkokukka tuo kotiin ylellisyyttä ja freesiyttä (varsinkin freesia tuo freesiyttä, ehe-ehe). Tulppaanipuskia tuntuu sydäntalven taittuessa olevan joka kodissa, ja jokaiseen kotiin ne istuvat yhtä hyvin.

Iskän luona oranssina. (Peräänkuulutan yhä isääni perustamaan sisustusblogin..)

...

Äitin ja isin vapaailta

Ladataan...

...tai siis itseasiassa toinen yhteinen vapaailta, mutta samalla ensimmäinen vapaayö ! Olihan tässä jo kaks kuukautta mennykin. Mutta onneks ipana ei nukkunut sen kauempana, kuin viereisessä huoneessa mummin ja ukin kanssa. Sen vapaayön tarpeellisuudesta ja varsinkin piristävyydestä voidaan olla montaa mieltä.. Huijasin. Vaan yhtä mieltä. Ei piristäny. Sen yön unen määrä ja laatu - ei hyvä. 

Äitin lauantai-vapaailtaan kuului 

  • LAHTI !
  • Ida (pitkästä,pitkästä aikaa...

Isi sisustaa

Ladataan...
laurafree Laura loves

Hehkutan säännöllisesti äitini ja mummini pettämätöntä esteettistä silmää ja panostamista arjen kauneuteen. Tapaninpäivänä tajusin kuitenkin isäni luona, että ei tämäkään kaiffari kovin piittaamaton ole kotinsa detaljeiden suhteen. Isäpappani rouvan mukaan isäni kulkee perässä ja viimeistelee asetelmat millilleen, jolleivät ne miellytä hänen silmäänsä. Että höpönlöpö vaan niille, joiden mukaan keski-ikäiset lihansyöjälätkäheteroäijät eivät voisi harrastaa tuikkukuppien hamstraamista ja...

Hammondit ja Penguinit

Ladataan...
laurafree Laura loves

Pihakirppikset ovat yksinkertaisesti huippis keksintö. Periaatteessa pidän todella ahdistavana ajatusta siitä, että

a) pitää penkoa jonkun ihmisen romuja hänen nenänsä edessä niin, ettei voi huutaa "hyi, kato, hyi, hirvee"

ja että

b) pitää keksiä joku vaivaannuttava "mmmhm, ei nyt tällä kertaa" -seliselitys ennen kuin kehtaa lähteä eteenpäin

ja että

c) ei uskalla kysyä minkään hintaa, koska pelkää että myyjä sanoo liian...