Sininen ja valkoinen

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tänä vuonna, ehkä ensimmäistä kertaa ikinä, itsenäisyyspäivän juhlinnassa tuntuu olevan mukana enemmän iloa kuin hartautta.

Helsingin kauppatorille on pystytetty hieno sadan Suomen lipun lipputankometsä.

Kaupunki kylpee sinivalkoisessa juhlavalaistuksessa, ja...

Itsenäisyyspäivän viettoa

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

On hienoa viettää Itsenäisyyspäivää ja eritoten tänään kun on juhlavuosi. On ollut hienoa huomata miten Suomen juhlavuosi on huomattu ulkomaillakin ja juhlapäivää on kunnioitettu monin eri tavoin. Kivuitta ei itsenäisyyttä kuitenkaan ole saavutettu. Katsoin tänään aamulla uusintana vuodesta 1917 kertovaa tv-sarjaa Seitsemäntoista. Vaikeuksien kautta voittoon.

Materialistisempi puoli tässä päivässä on nykyään se tosiasia ettei kaikilla (ainahan joku on töissä) ole vapaapäivää. Kaupat...

10 asiaa, joiden vuoksi emmin Suomesta muuttoa

Ladataan...
Juureton Juureton

Olen asunut monta vuotta ulkomailla ja en vaihtaisi sitä mihinkään. Haaveissa olisi vielä asua jossain vaiheessa ulkomailla, mutta ennen sitä olen ihan tyytyväinen Suomessa. Ajattelinkin näin Suomi100 hengessä listata muutaman asian, jotka ainakin toistaiseksi pitävät minut Suomessa.

1. Lattialämmitys ja lämmöneristys

Voi kuulostaa naurettavalta, mutta...

Joululaulukalenteri 6. luukku

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Onnea 100-vuotiaalle Suomelle! Itsenäisyyspäivän kunniaksi pieni poikkeus joululauluista Suomen laulun verran.

Suomen laulu on yksi tunnetuimmista isänmaallisista mieskuorolauluistamme. Laulu, sellaisena kuin me sen tunnemme, on Fredrik Paciuksen säveltämä ja se esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1856. Fredrik Pacius (1809–1891) oli saksalaissyntyinen säveltäjä ja musiikinopettaja, joka vietti kuitenkin suurimman osan elämästään Suomessa. Paciusta...

Juhlamekko itsenäisyyspäivän juhliin

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Tyttärellä on 5.12.2017 koulussa itsenäisyyspäivän juhlat. Sinne on tietenkin syytä pukeutua hieman juhlavasti, pitkää mekkoa ei kuitenkaan kuulemma tarvita. Tyttärellä oli ensin mielessä musta mekko joka tilattiin kesällä Mangosta. Siitä ja muista ostoksista löytyy juttu täältä.

Sitten hän kuitenkin muutti mielensä ja sanoi ensin että jos hän laittaakin vain farkut ja jonkun...

Pages