Ole itsesi paras ystävä – Miten hyväksyä itsensä ja antaa anteeksi?

Ladataan...

Tämä postaus ryöstäytyi käsistä. Alun perin mun piti julkaista tämä kirjoitus Ystävänpäivän aikoihin eli useita viikkoja sitten. En ehtinyt. Postauksen piti olla kevyt ja hyväntuulinen, mutta joskus luonnosteksteille tapahtuu outoja asioita niiden muhiessa tietokoneen uumenissa.

Tarkoitukseni oli kertoa siitä, kuinka vietin Ystävänpäivän ystävien sijasta kampaajani ja kosmetologini kanssa. Olin vahingossa buukannut kauneushoidot juuri tuolle illalle, mikä ei lopulta ollut hassumpaa,...

Läskiä biitsillä

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Postauksen kuvat random-lomamatkasnäppejä omalla ja mutsin kännykkäkameralla. Anteeksi huono laatu.

Lily lanseerasi jokin aika sitten #MuhkuraManifesti -kampanjan, jossa hyökätään nykyään vallitsevaa selluliittihäpeää vastaan. Tämä on luonnollinen jatkumo kehopositiivisuudelle; miksi me, etenkin naiset, tunnumme käyttävän suuren osan voimavaroistamme siihen, että huolehdimme siitä, miltä näytämme muiden silmissä?

...

Epäsymmetriset, ainutlaatuiset kasvoni

Ladataan...
TaikaKoo Magique

En ole ihan varma, miten kauan kasvojeni epäsymmetrisyys on vaivannut minua, mutta nykyään tämä alkaa jo lähennellä pahanlaatuista pakkomiellettä. Muistan että joskus nuorena teininä selitin kaverille, etten koskaan pidä hiuksia ponnarilla koska sivuprofiilini on niin karmea. Kaverin mielestä tämä oli naurettavaa. Enää en juurikaan ajattele sivuprofiiliani, tai en ainakaan anna sen vaikuttaa hiustyyleihini tai muuhunkaan. Sen sijaan epäsymmetrisyydestä on kasvanut suuri murheenkryyni....

Itsensä hyväksyminen

Ladataan...
outi1990 Raakaherkku

Mikä siinä on niin vaikeaa? Miksi sitä kerta toisensa jälkeen kuvittelee löytävänsä onnellisuuden ja hyvän itsetunnon "sitten kun" elämästä. Olen onnellisempi 15 kiloa laihempi, sitten kun saan lisää ystäviä, sitten kun minulla on ihana mies, sitten kun löydän kivan kodin, sitten kun minulla on kiva mies. Kaikkihan me olemme kuulleet, että ensin pitäisi osata rakastaa itseään, ennen kun voi jakaa ja vastaanottaa rakkautta muilta. Miksi itsensä kanssa toimeen tuleminen on monesti niin...

Vanhenemisesta ja sielunkumppanuudesta

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Istuin toimistolla ja satuin katsahtamaan ulos ikkunasta samaan aikaan, kun sitä ohitti reipas ja harmaahapsinen sauvakävelijöitten armeija. Naisilla oli raikas puna poskilla - sellainen, jonka saa vain raittiista ulkoilmasta - ja he nauroivat kävellessään; joku leideistä oli ilmeisesti tokaissut jotain koomista.

Vääräleukainen, minua nuorempi miespuolinen kollegani seurasi katsettani, ja tokaisi:

“Noh, ei enää kuukauttakaan,...

Mitä arvokasta sainkaan - sen tärkeimmän

Ladataan...
madd3 Kaunis ja oma elämä

Mä olen sitä mieltä että jokainen päättynyt ihmissuhde, etenkin ne parisuhteet, on jollakin tavalla ihmisen kehitykselle ja elämänkaarelle hyödyllisiä. Niillä on ollut joku tarkoitus. 

Mä oon lähiaikoina käynyt päässäni läpi kesän alussa päättynyttä parisuhdettani Hyvään Mieheen. Aluksi tuntui että siitä hommasta ei jäänyt käteen mitään. Paska fiilis, vuosi hukkaan ja lukematon...

It´s all about attitude.

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Elämän sanotaan olevan juuri sitä miksi sen itse teet ja kuinka paljon hyvää pystyt pienissäkin asioissa näkemään. Toiset taas ovat vakaasti sitä mieltä ettei söpön oravan näkeminen pellonlaidassa paljon helpota jos rahat on finito ja parisuhde karilla.

Tietenkään mikään ei ele mustaa ja valkoista, ei tietenkään syöpä parane hymyilemällä sadepilville tai miljoonat kilise konkurssin partaalla olevan yrityksen tilille laulelemalla kaaoksen keskellä.

On kuitenkin olemassa joku...

Pages