Turvallista rusketusta kasvoille - Eco by Sonya Face Tan Water itseruskettava kasvovesi

Ladataan...

Eco by Sonyan itseruskettava kasvovesi on yksi vuoden löytötuotteistani, jonka tiedän jo ostavani uudelleen, kun se aikanaan loppuu. Face Tan Water on kasvovesi, joka kosteuttaa ja ruskettaa ihoa asteittain, se on vegaaninen, luomusertifioitu ja se ei tuki ihohuokoisia, jonka vuoksi se sopii myös akneiholle. Lisäksi siinä ei tuoksu itseruskettaville ominainen tuoksu ja se antaa iholle kauniin paahteisen sävyn. Itseruskettavaa kasvovettä on superhelppo käyttää ja se ei tunnu...

Itseruskettavien kuningatar

Ladataan...

Meni vuosia kun uskoin omistavani hyvän itseruskettavan, nimittäin L'Oréalin Self Tanning Elixirin. Tuote toimi minulla, siinä ei ollut mitään valittamista, sillä sai kivan päivetyksen ja olihan siinä se tyypillinen itseruskettavan tuoksu, joka ei minua ole koskaan pahemmin haitannut. En tiedä johtuuko se jopa vähän sinertävän vaaleasta ihonsävystäni, mutta en ole myös koskaan pitänyt itseruskettavan sävyä myöskään liian keltaisena.

 

...

Vacation In A Bottle

Ladataan...

Meillä on Riia Meikkipään kanssa selkeä työn- tai oikeastaan tuotteiden jako. Riia rakastaa vertailla vaikkapa kasvovesien koostumuseroja, tai silmänympärystuotteita, ja minä kiljaisen hep itseruskettavien kohdalla. Kevyt päivetys on yksi arkilookkini kulmakivistä. Ei mikään oranssi missään nimessä ja olenkin kranttu tuotteiden suhteen.

Viimeisimpänä seulani on läpäissyt todella...

Lomanainen huikkaa heipat

Ladataan...

Tittididii, oon aivan lomaintona täällä! Lähdetään viikoksi seilaamaan Välimerelle. Risteilyaluksemme vie meidät ja muut reilut pari tuhatta matkustajaa   Roomasta Kreikan saaristoon pysähtyen mm. Mykonoksella ja Santorinilla. 

Koska matkassa on mukana koko viisihenkinen perheemme, saa aurinkosuojavoiteita ja after suneja olla pakattuna iso läjä. Uutuustuotteista testiin...

IR käyttöön -hyvästit kalkkunakoiville

Ladataan...

Vinkkasin tästä  jo vanhan osoitteen puolella, mutta sen verran hyvästä tuotteesta on kyse että vinkkaan uudelleen, ja nyt tätä saa jo kaupoissakin.

Jokainen tietää tunteen ensimmäisinä lämpiminä päivinä, kun haluaisi laittaa shortsit tai lyhyen mekon, mutta sääret huutavat valkoisuuttaan. (Mahdollisesti myös käsivarret)

Jos illalla ehtii ennakoida, voi laittaa...

Pages