Mikä ihmeen tonttuovi?

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kyllä, meilläkin on sellainen, tämän joulun hittikoriste: tonttuovi. Olen nähnyt somessa toinen toistaan hienompia tonttuovia, joten tuossa eräänä päivänä askartelimme myös tytön kanssa sellaisen.

Ovi on tehty paksusta pahvista, leikattu katkoteräveitsellä ja maalattu. Karmeissa on valkoista askartelumaalia ja oven maalasin samalla siniharmaalla seinämaalilla kuin...

Joulukoristeita

Ladataan...
Ella F. Siperian Ella

Hyvää musta-valko-harmaata joulua!

Ja ei, kuva ei ole mustavalkoinen vaikka siltä voisi ensinäkemältä vaikuttaa. Nordal askartelu puolestani sangen sopivan jouluisat hunajakennokoristeet. Ne pysyvät auki magneetin avulla ja ovat melko vahvasta paperista taiteltu, joten uskoisin niiden säilyvän juhannukseen ainakin pari joulua vielä tästä eteenpäin.

...

Aitopostaus

Ladataan...
Amanda P. Alba Amanda

Tänään katselimme maailman hienointa joulukoristetta villapaidat päällä. Sitä ennen olimme illan ensimmäiset asiakkaat Tintin Grillillä.

Keskustelimme tulevaisuudesta.

...

Rakkain joulukoristeeni

Ladataan...
Mamma Koo Perhe Koossa

Lapsena joulu alkoi siitä, kun äiti kaivoi esille tutut keltaiset pahvilaatikot. Niiden uumenista kaivettiin esille ne samat jokajouluiset koristeet lasten katsellessa vieressä silmät jännityksestä tuikkien.

Hartaan varovasti lasienkelit nostettiin takan reunukselle, kulkushimmeli selvitettiin sokuistaan oven pieleen ja kulunut tontturivistö ripustettiin porraspäähän.

Itselleni ei ole vielä kertynyt suurta arsenaalia joulukoristeita, mutta jo nyt joukossa on muutama helmi. Ne...

Joulukuusi amerikkalaisittain

Ladataan...
A. Sinivaara Onnenpäivä

Kun Jingle Bells kajahti korvaani ensimmäistä kertaa kauppareissulla, elettiin marraskuun alkupuolta. Virallisesti joulunodotuksen kuuluisi alkaa vasta kiitospäivän jälkeen marraskuun lopussa, mutta muutamat yli-innokkaat kauppiaat aloittivat joulukoristeiden myymisen ja joululaulujen soittamisen heti halloweenista toivuttuaan.

Kuusenkoristeloistoa...