Nyt on aika tilata kuvakirjat jouluksi

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Ifolor

Otamme tänä päivänä enemmän valokuvia kuin koskaan aiemmin. Ensin digikameroiden yleistyminen ja sittemmin kännykkäkameroiden merkittävä tekninen kehitys ovat madaltaneet kynnystä räiskiä kuvia huomattavasti enemmän ja arkisemmista asioista kuin silloin, kun kuvat tallennettiin filmirullalle ja kehitettiin negatiiveista paperikuviksi.

...

7x viime hetken ihanat joululahjaideat

Ladataan...
ginty gg and the moon

Itse hankin täksi jouluksi lahjoja vain J:lle ja pikkuveljelle, muina jouluina olen tehnyt sukulaisille pieniä ruokapaketteja tai jotain muuta itsetehtyä. Tänä vuonna kokosin lahjat melko ajoissa, jo viime viikolla – yleensä ne jäävät juurikin näille viimeisille kolmelle päivälle ennen joulua.

Enenevissä määrin huomaa ihmisten ajautuvan kauemmas...

Oi (muovi)kuusipuu!

Ladataan...

Kävimme eilen avomiehen kanssa Tokmannilla, ja ostimme vihdoinkin sen joulukuusen, josta olemme puhuneet jo pitkään. Saatavilla oli vihreää 180cm muovikuusta ja valkoista 150cm muovikuusta, joista päädyimme tuohon valkoiseen pienempään kuuseen, yllättäen avomiehen toiveesta. Puu oli vielä muutaman euron alennuksessakin, joten maksoimme siitä vain viisitoista euroa. Koristeiksi nappasimme yhden kultaisen kimallenauhan ja kultaisen latvatähden, kaikki muu odotteli jo valmiina...

Dermosililta kosmetiikkalahjat koko perheelle

Ladataan...

Vietin eilen monta tuntia shoppailen Dermosilin nettisivuilla. Alkuperäinen tarkoitukseni oli vain ostaa itselleni uusi kasvovoide, sillä edellinen on jo lähes tyhjä. Alunperin Bette Boxissa tullutta naamarasvaa metsästäessäni huomasin kuitenkin, että Dermosilin valikoimaan kuuluu vaikka mitä ihanaa, ja hinnatkaan eivät päätä huimaa! Päätin siis koota tähän postaukseen omat suosikkitärppini sivuston...

Joululahjat 2016

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Viimeinen joulupäivä. Vietimme tänään mummoni synttäreitä koko suvun voimin ja nyt olisi tarkoitus käydä sulattelemassa joulukinkkua vähän kuntosalilla isäni kanssa. Ennemmin olisi tehnyt mieleni käydä vähän juoksemassa, mutta en saanut lenkkiseuraa, joten tuo pimeä loska ei houkutellut yksin oikein tarpomaan.

Meillä oli tänä vuonna oikein lahjaisa joulu. Vaikka on sovittu yhden lahjan politiikasta, kyllä niitä lisäpaketteja vaan aina tuppaa tulemaan. Varsinkin F:lle.

Minä sain...

On kuusi tuotu huoneeseen

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Koska emme ole kotona jouluna, ajattelimme, että meille ei tulisi lainkaan joulukuusta. Kun kerroimme tästä tytölle, hän oli hyvin pettynyt, ja kävi ilmi, että hän oli odottanut joulukuusen koristelua lähes yhtä paljon kuin joululahjoja. No jaa, ehkäpä sellainen pikkujoulukuusi, joka voisi tulla jo ennen joulua..?

Tytöllä oli lauantaina tanssikoulun joulunäytös Tapiolasalissa, ja...

Lahjoja lapsille, jotka eivät niitä muuten saisi

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kun itse elää yltäkylläisyyden keskellä, unohtuu helposti, että monille lapsille yksikin joululahja voi olla suuri asia.

Osallistuin tänäkin vuonna Helsingin Nuorkauppakamarin järjestämään Joulupuu-keräykseen, joka kerää lahjoja niille helsinkiläislapsille, jotka jäisivät muuten ilman pakettia. Lahjat jakaa Helsingin Sosiaali- ja terveysvirasto. Vastaavia keräyksiä on järjestetty ja järjestetään myös...

Pages