Parasta punaa pakettiin

Ladataan...

Olen aivan myyty Sisley Phyto Rouge Long-Lasting Hydration Lipstick -huulipunaan. Tämä puna menee heittämällä testaamieni huulipunien kärkikaartiin, mieletön laatu, pigmentti, täydellisesti levittyvä koostumus, ihanat värit.

Huulipunan pakkaus ja hylsy - silkkaa täydellisyyttä! Kaunis kuin koru, kyllä kelpaa kaivaa käsilaukusta huulipuna esille ja punata huulet paikassa kuin...

Aineettomat joululahjat

Ladataan...
randolfinhipat Randolfin hipat

Joulu – tuo Jeesuksen syntymän ja Maa-planeetan puhkikuluttamisen karnevaali. Randolfin hipat tahtoo kantaa kortensa pois kuluttamisen keosta ja suosii lahjoja, joista ei jää jälkeäkään – tai mahdollisimman pieni jälki – poloiselle Maa-planeetalle. Tässä tulevat aineettomat lahjavinkit, olkaa hyvät!

Tiskikoneentyhjennyskortti. Lahjansaaja saa kieltäytyä tiskikoneen tyhjentämisestä x kertaa. Tiesitkö, että astioiden pesu tiskikoneella kuluttaa...

Iho

Muistamisvinkki

Ladataan...

Olen vuosien varrella oppinut, että parhaat pikkumuistamiset opettajille, päiväkodin henkilökunnalle, muskariopeille ym. ovat joko syötäviä, juotavia tai  muuten vain kulutettavia. Kipot, kupit ja koristeet taas vaativat ainakin opejen henk.koht. maun tuntemisen.

The Body Shop lähetti suloisia...