Joulupukin vastaanotto

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

No, kyllähän minäkin sitä mietin. Milloin kertoa lapselle totuus?

On niin kovin liikuttavaa, miten syvä lapsen usko joulupukkiin voi olla.

Vaikka hän tuntuu näkevän, kuulevan ja ymmärtävän kaiken ja haistavan pienenkin vilpin asiassa kuin asiassa sadan metrin päästä, hän ei ole kertaakaan esittänyt pienintäkään epäilystä siitä, että joulupukki ei olisi oikea henkilö. Ei,...

Jouluperinteistä ja Tuomaanmarkkinoista

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Perheellemme ei ole vielä ehtinyt muodostua juurikaan jouluperinteitä. Toki joulukuusi ja jouluruoat laitetaan samaan tapaan kuin ennen lapsiakin, mutta joulun alusaikaan ja joulunpyhiin liittyviä yhteisiä tekemisiä lasten kanssa on vielä kovin vähän. Vietämme toki vasta toista jouluamme nelihenkisenä perheenä, ja tyttökin on ollut aiempina vuosina vielä kovin pieni.

Jotkin...

Päivät 116-118: Tähtien sota ja Joulupukki

Ladataan...
Rusanen 1dress365days

Päivä 116

Käytiin katsomassa Tähtien sota ensi-illassa! Rovaniemellä ei ihan hirveä ryysis ollut, ja liput saatiin ilman turhia varauksia. Päällä oli elokuvan ajan se valkoinen pitkä sifonkimekko, mutta koska unohdin ottaa kuvan paikan päällä, niin en sitten jaksanut ottaa sitä ollenkaan. Illasta mentiin ystävien luokse viettämään pikkujouluja ja vaihdoin vaatteet Halloweenina käyttämääni samettimekkoon. Ystäviäni huvitti olkatoppaukset.

...

Pahastutko pukista?

Ladataan...
Suttapakoon Sutta Pakoon

”Meil ei sit muuten uskota joulupukkiin”, totesi juuri perheellistynyt ystävä pari vuotta sitten, kun tuli puhetta joulunvietosta.

Kyseisen ystävän kommentti tuli täysin puskan takaa meille. Emme olleet ymmärtäneet, että joulupukittomuus voisi edes olla vaihtoehto joillekin! Niin itsestään selvänä olimme pitäneet valkoparran vuosittaista vierailua.

Tarkemmin asiaa kartoitettuamme meille valkeni, että itse asiassa yllättävän moni nykyvanhempi on valinnut pukittoman...

Dear Santa

Ladataan...
KaisaKoo Kahvia kiitos

Jos joku ei oo vielä huomannut niin talvi on tulossa (jipii!). Täällä pohjoisessa on poikkeuksetta pakkasta ollut jo jokunen viikko päivittäin (jipii!) ja viisas kun tuo pikkutyttöni on, sain myös kuulla että: "Kato äiti, maassa on kuuvaa (=kuuraa).". Kaikkea sitä päiväkodissa oppiikin, kertakaikkiaan. Saatiinpa tuossa toissailtana mahti-idea Martan kanssa kun meidän takapihalla köpsötteli tuttu porolauma kello kaulassa kilisten:

 

"Hys hys kuuletko Martta miten porojen kellot...

Joulupukki on olemassa!

Ladataan...
Huitu Kanan elämää

Lapin reissusta on selvitty kotiin, ja hirveä kasa kuvia olisi, kunhan ne saa lajiteltua. Kana halusi kuitenkin jakaa jo reissun kohokohdan, eli kun Kana tapasi Joulupukin. Tai Kanan sanoin, kun Joulupukki tapasi Kanan. En tiedä, kumpaa jännitti enemmän kohtaaminen ja kuvan otto, mutta aika rauhallisiltahan kumpikin tuossa vaikuttaa.

...

Tuleeko meille Joulupukki?

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Vietimme viikonloppuna esijoulua Rouvan vanhempien luona ja saimme mukaamme kassillisen joululahjoja joulua varten. Nyt ratkaistavana olisi suuri kysymys: pukinkonttiin vai kuusen alle?

Kylvämmekö siis nyt sen valheensiemenen, jonka tulos kitketään totuuden viiltävällä kuokalla vasta vuosien päästä?

Vai kerrommeko alusta asti totuuden siitä, keneltä lahjat oikeasti...

Joulunavaus

Ladataan...
Nannannaa Pahinta Nannaa

Koska jouluun on enää kuukausi ja koska aika moni paikkakunta taisi menneenä viikonloppuna viettää joulunavausta (tai joulukadun avausta tai mitäikinänytolikaan), niin minäkin aion aloittaa nyt joulunvieton. Hep! Varaslähtöä olen ottanut jo useampaan otteeseen glögin ja joulusuklaan parissa, ja tulihan niitä joulukorttejakin jo väsäiltyä. Ensi...

Rakas joulupukki.

Ladataan...

Rakas Joulupukki (eli sukulaiset ja sponsorit),

on taas se aika vuodesta.

Kain ja minä olemme olleet molemmat todella todella kilttejä.

Kain on oppinut kävelemään ja puhumaan, on oppinut pissaamaan pottaan ja juoksemaan kavereiden kanssa hippaa. Hän on sopeutunut päiväkotiin loistavasti, sanoo nätisti heippa aamuisin ja antaa pusuja, kun haen hänet päiväkodista iltapäivällä. Hän edelleen käy nukkumaan ilman sen kummempia itkuja ja nykyään hän myös syö kiltisti ja lähes...

Pages