Juhannuspäivän juhannusjuhla

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Myrskyisä juhannusaatto vaihtui aurinkoiseksi juhannuspäiväksi, ja pääsimme viettämään juhannusjuhliamme kavereiden uudella terassilla mitä mainioimmassa säässä. 

Juhlien oli tosin tarkoitus olla jo juhannusaattona, mutta koska meteorologit lupailivat aatonaattona aika karmeaa säätä, juhlat päätettiin siirtää suosiolla päivällä eteenpäin. Juhlien...

Minttumaariaa!

Ladataan...
IitaIip Kolmen koto

Meidän tämän vuoden juhannus menee ihan vaan kotosalla Seinäjoella, koska en todellakaan halua olla missään mökillä 100kilsan päässä synnytyssairaalasta näin lähellä laskettua aikaa. Mutta eipä kyllä yhtään haittaa, kun lämmintä on nipin napin 10 astetta ja vettä tullut koko päivän. On ollut ihanaa herkutella, leikkiä ja askarrella ihan vaan sisällä ja toipa vanhempani tänä aamuna meille vielä vihdat illan juhannussaunaa varten <3

...

Kaupunkijuhannus

Ladataan...
Tosca Tosca^2

Päätettiin, että vietetään kaupunkijuhannus. Meillä ei ole mökkiä eikä sukulaistenkaan mökkiä alle viiden tunnin ajomatkan päässä.

Päätettiin kuitenkin viettää sitten sellainen rento kaupunkijuhannus. Lasten kanssa otettaan iisisti ja illalla mennään joen rantaan katsomaan kokkoa.

Noh. Iisisti ainakin otetaan. 

Eilen tein yliopiston kirjastossa tenttiä. Kurkku...

Tutoriaali: meikkivoiteeton kesähehku

Ladataan...

Kesähelteillä nautin itse kevyemmästä ja kuulaammasta meikistä, mutta ihoni epäpuhtauksien takia kaipaan myös peittävyyttä. Helpoimmaksi tavaksi saavuttaa molemmat noista tarpeista olen todennut meikkivoiteen pois jättämisen koko rutiinista. Kesäaikaan en siis käytä meikki, BB- tai CC-voiteita ollenkaan, ja samaa periaatetta noudattaa myös tämänpäiväinen meikkitutoriaali! Tämä tutoriaali on kohtalaisen helppo, ja soveltuu hyvin myös aloittelijoille.

 

Meikin tekoon tarvitset (...

Näin mulla nyt rehellisesti menee.

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Kalenterissa komeilee sellaisen OIKEAN postauksen aihe tälle päivälle, mutta en saa kirjoitettua tuosta aiheesta mitään.

On väsyttänyt kauheasti tällä viikolla. Jostain syystä nukkuminen on ollut hirveän vaikeaa koko matkan jälkeisen viikon. Nukuttaa, mutta uni on katkonaista ja haurasta. Onneksi päivällä olo – sen monen monituisen aamukahvikupposen jälkeen –...

Pages