Hius -ja vaatekriisini pelastus

Ladataan...

Juhlimme viime viikonloppuna ystäväni nelikymppisiä ja läksiäisiä.

Juhliin lähtö on nykyään erilaista, näin kahden lapsen äitinä. Enää ei ehdi viikolla kokeilla mekkoja ennakkoon ja miettiä millaista juhlalookkia sitä haluaisi itselleen tehdä. Usein pari tuntia ennen bileiden alkamista painun kiireellä suihkuun, föönaan tukan ja teen meikin, sitten paniikissa tsekkaan mekot läpi ja laitan päälleni sen varman valinnan, joka on ennenkin näyttänyt kivalle. Näin ne ajat muuttuu..

...

Kukkia hiuksissa

Ladataan...

Ihana ystäväni Laura tuli tänään kampaajalle minulle FABiin. Värjäsin hiuksiin pehmeän pastellisen vaalean talvisävyn. Samalla hän kertoi huomista juhlista, jonne aikoisi laittaa hippityyppiset vaatteet, insipiroiduin ja tekaisin hänelle nopeasti kukkaseppeleen juhlalookkia koristamaan. Meikkipäiden onneksi Laura suostui myös poseeraamaan kuvissa.

Kukkaseppele -tai panta on ihan super melkein juhlaan kuin juhlaan. Se sopii niin...

Isadoran juhlaluomiväri

Ladataan...

Odotan aina tosi paljon Isadoran lookkeja. Erityisesti jouluksi myyntiin tulevassa juhlalookissa on usein mukana sellaisia herkkuja, että innostun niistä  jo kun luen tiedotteen joskus alkusyksystä. 

Isadoda Boho Baroque juhlakauden meikkikokoelma on täydellinen! Ihastuin tähän luomiväripalettiin, koska siinä on mukana sekä niin muodikasta mattaa että kimaltavaa helmiäishohdetta. Pigmenttiä on tosi reilusti, eli näillä ihanuuksilla...

Takana ihanat juhlat, edessä paras eli arki

Ladataan...

Juhlimme viikonloppuna isosti mieheni nelikymppisiä. Mummi ja pappa tulivat hoitamaan lapsia, pääsimme mieheni kanssa hotelliin yöksi ja juhlimme ison ystäväjoukon kanssa yön pikkutunneille saakka. Höpöttelimme, tanssimme ja pidimme hauskaa niin, että minulta lähti lopulta äänikin. 

Tykkään juhlien lähestyessä tosi paljon ennakkovalmisteluista. Asun miettiminen, millainen meikki, mitkä korut yms. ovat osa juhlaa. Pienten lasten äitinä olen huomannut hyvien valmistelujen...