Baby shower -yllätys

Ladataan...

Viikonloppuna minulle oli järjestetty aivan ihana yllätys. Kuvittelin meneväni naapuriin sunnuntailounaalle, mutta ovella minua olikin vastassa yhdeksän ihanaa naista, jotka olivat järjestäneet minulle vauvakutsut!

En osannut yhtään aavistaa tätä etukäteen, joten yllätys todella onnistui täydellisesti. Se varmasti myös näkyi pöllämystyneestä ilmeestäni. Minulla meni hetki,...

PRE CHRISTMAS PARTY LOOK

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*adlink

 

Kokoonnuttiin eilen illalla kotkamimmien kanssa meille juhlistamaan joulukauden starttia. Pukeuduttiin paljetteihin ja tonttulakkeihin. Hörpittiin glögiä ja kuoharia, rallateltiin joululauluja, kaivettiin polaroidkamera esiin ja osallistuttiin vielä loppuillasta skibidi challengeenkin, hah.

Kyselin InstaStoryn puolella kahdesta...

Kampaustutorial: helppo lettikampaus loppuvuoden juhliin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Erilaiset lettikampaukset ovat yhä pyydetyimpiä postauksiani, joten päätin toteuttaa ainakin yhden ideani vielä näin pikkujoulukauden aikana. Tämä lettikampaus on loppujenlopuksi aika helppo ja onnistuu (ehkä jopa paremmin) omaa hiustani lyhyempäänkin tukkaan! Ja sopii pikkujoulujen lisäksi mihin tahansa juhliin. Eli testatkaa ja lähettäkää kuvia, jos ja kun onnistutte <3

...

7 x pikkujoulumeikki ohjeineen

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Pikkujouluihin on aina kiva kokeilla jotai uutta vähän näyttävämpää meikkiä. Muutenkin, jos talvesta pitää jotain hyvää keksiä kesään verrattuna, niin ainakin meikäläinen tykkää paljon enemmän meikata talvella! Tumma glitter-silmämeikki kun ei jotenkin ihan sovi yhteen kuuman hellepäivän kanssa ;)

Keräsinpä siis yhteen seitsemän blogini pikkujouluihin sopivaa silmämeikkiä tutorialeineen. Eli ei muuta kun glitterit esiin ja taiteilemaan!

...

Tutorial: glitter-silmämeikki pikkujouluihin

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Multa on pyydetty jo pariinkin otteeseen ns. cut crease -silmämeikkitutorialia. Cut crease -meikissä luomivakoon tehdään tarkka raja, eikä tummempaa sävyä häivytetä alaspäin.

Halusin toteuttaa samalla kertaa juhlavan tutorial käynnissä olevalle pikkujoulukaudelle ja tehdä siitä tällaisen cut crease -tyyppisen. Niin ja käyttää kaiken kukkuraksi nyt kovassa huudossa olevaa Urban Decayn Naked Cherry -palettia! Kaikki on nyt saatu samaan syssyyn,...

Sellainen viikonloppu

Ladataan...
maikku67 Vihreitä unelmia

Huh, mikä työviikko ja lauantai. Järjestin isälleni eilen 85-vuotissynttärit perhepiirissä. Koska työviikko oli hektinen, en ehtinyt kauheasti valmistella ja päivän kulku oli seuraava. Aamupäivällä kaupunkiin ostamaan isänpäivälahjaa sillä välin, kun mies kävi onnittelemassa isäänsä, koska isänpäivänä oli tietysti pojan turnaus. Mies oli toivonut lahjaksi arkiruokakeittokirjaa (hoitaa...

Kristan synttärit

Ladataan...
pamikyltsi pamikyltsi

Ennen reissulle lähtö ehdin käydä juhlistamassa lukioystävän Kristan synttäreitä. Krista on tunnettu hyvistä juhlista, eivätkä nämä juhlat olleet poikkeus. Vauhdilla töistä kotiin, pika ehostus, ruokaa nassuun ja menoksi. Bussiin sai juosta, jotta ehdin sovittuun aikaan rauttikselle.

Synttärit pidettiin ...

Pages