Joulukuun menovinkit

Ladataan...

Joulukuu on täynnä jos jonkinmoista markkinaa ja myyntitapahtumaa, mutta me suosittelemme ehdottomasti ostovimmasta irtautumista ja vaikkapa taidetapahtumia. Kaupoissa juoksemisen sijasta kannattaa mieluummin ottaa lasi glögiä ja pari Wiener Nougat’a ja relata.

Die Hard 5.12. ja 14.12. Rivierassa

Randolfin hippojen jouluelokuva...

Minnean muruja Kotiblogit-lehdessä!

Ladataan...
Minnea Minnean muruja

Eilen tapahtui jotain jännittävää ja ihanaa, kun kauppojen lehtihyllyille ilmestyi Kotiblogit -lehden joulunumero, jossa minun kirjoittama ja kuvittama juttu oli mukana! Oikeasti jännitys alkoi jo syyskuussa, kun sain sähköpostilla kyselyn, olisinko kiinnostunut kirjoittamaan lehteen. Joulunumeron teemoina oli joulukodit, ruoka, DIY-joululahjat sekä matkailu. Aikataulu oli tiukka, mutta halusin ehdottomasti olla mukana. 

Kotiblogit -...

Peter Pan johdattaa satuun Jyväskylän Kaupunginteatterissa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tunnistatko tämän laulun? "Minä olen Peter Pan, satuun teidät johdatan. Olen aivan pikkuinen ja koskaan tästä kasva en."

Kyseinen kappale on Jukka Linkolan säveltämästä ja Jukka Virtasen sanoittamasta musikaalista Peter Pan, joka oli itselleni hyvin merkittävä teos lapsuudessani. Näin sen tosin ensimmäistä kertaa teatterin lavalla vasta viime viikolla...

Hiihtoretki parhaassa seurassa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Parasta juuri nyt: lumi ja 5-vuotias laskettelukaveri! Helsingissä ei lunta ollut torstain sateiden jäljiltä, mutta lähdimme tytön kanssa kahdestaan viikonloppuretkelle Jyväskylään!

On mahtavaa, miten tässä iässä lapset alkavat olla aidosti ja oikeasti aivan mahtavaa seuraa, jonka kanssa voi tehdä mitä vain! Kun ensimmäiset pari vuotta ovat vauvan ja taaperon kanssa...

Sohwin kautta lähtöruutuun

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Hassua, miten vain muutaman päivän poissaolo kotoa ja normaaleista arkirutiineista voikin tuntua kuin olisi ollut pidemmälläkin lomalla. Vietin lasten kanssa Jyväskylässä neljä yötä, ja palasimme kotiin lauantaina.

Vielä perjantaina ehdin tehdä kaverini kanssa kuntosalitreffit, joiden jälkeen lähdimme syömään ja katselemaan Jyväskylän yöelämää.

Ruokapaikaksi valikoitui...

Jyväskylän suurin nähtävyys

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Enpä olisi vielä joitain vuosia sitten arvannut, miten suuri nähtävyys lumi voi olla helsinkiläislapselle. Tänä talvena meillä päin on ollut lunta vain hetkittäin, ja edes pulkkamäkeen ei ole ollut asiaa kertaakaan. Siksipä tyttö oli aivan onnessaan nähdessään, millainen talven ihmemaa Jyväskylä oli.

Ja lunta todella riitti.

Mummo ja pappa olivat ostaneet...

Pages