Kambodza osa 2: Siem Reap ja Angkor Wat

Ladataan...
Regina J. Regina J.

Taitaa jo olla aika talvilomareissun kakkos-osalle, ennen kuin se kesäloma sieltä jo yllättää. Tällä kertaa kokemuksia Siem Reapista sekä Angkor Watista. Var så god!

 

 

Reissumme siis tosiaan alkoi varsinaisesti Siem Reapista, jossa saimme ensikosketuksemme Kambodzaan. Lensimme Siem Reapiin Bangkokin kautta ja jatkolento olikin mukavan lyhyt. Siem...

Kambodza osa 1: Koh Rong - pala paratiisia <3

Ladataan...
Regina J. Regina J.

Mites tässä nyt näin kävi?

Minun piti kirjoittaa heti talvilomamatkamme jälkeen pitkä postaus matkasta ja Kambodzasta. No, eihän matkasta nyt ole kuin puolitoista kuukautta... Ehh.. Kirjoitankin nyt sitten vain lyhyemmissä osissa matkan pääkohdista ja suosituksen arvoisista paikoista.

Matkakohteenamme oli siis maaliskuun lopussa Kambodza, jossa yövyimme Siem Reapissa, Sihanoukvillessä sekä Koh Rongilla yhteensä puolitoista viikkoa. Paluulento kotia kohti alkoi vielä...

Piilossa temppeliraunion

Ladataan...

Matkakuulumisia jälleen luvassa, tällä kertaa Kambodzasta Siem Reapista. Yksi must go -matkakohteistani täällä Kaakkois-Aasiassa on ollut Siem Reapin ikiaikaiset temppelit. Muistan myös elävästi Riku Rantalan kolumnin, jossa hän listaa että jos yhden monumentin maailmassa haluaa nähdä, olisi sen oltava Angkorin alueen temppelit. Tämä mielessä siis odottelin kutkuttavin tuntein matkaa.

...

Pages