4 helppoa ja simppeliä hiuslookkia

Ladataan...

Olen ehkä maailman laiskin ihminen laittamaan hiuksia. Yleensä pidän ne vain tylsän tavallisesti auki, tai kiinni jos ne ovat likaiset. Hiuksia kihartaessanikin yleensä jaksan tehdä koukeroita vain eteen, hyvin harvoin taakse. Laiskuuden ansiosta olen kuitenkin oppinut muutaman erittäin simppelin peruslookin, joihin luotan niin arjessa kuin juhlassakin.

 

...

Ihania kesämaikkuja

Ladataan...

Alkukesä on ollut täynnä toinen toistaan ihanampia, suloisempia ja herttaisempia morsiamia. On ollut aivan mieletön kunnia olla osana näiden neitojen juhlapäivää, saada laittaa kukkia hiuksiin ja punaa huuliin. Kurkataanpa hieman tämän sesongin kampaus- ja meikkifiiliksiä:

...

Prinsessapäivä / My day as a princess

Ladataan...

Helsingin psykologian ainejärjestö Kompleksi Ry täytti tänä vuonna huikeat seitsemänkymmentä vuotta ja vuosijuhlien meno oli sen arvoista. Kokonainen viikko oli täynnä juhlahumua, mutta itse ehdin muilta kiireiltäni osallistumaan vain juhlaviikon huipentumaan lauantaina 18.2.2017 eli varsinaiseen vuosijuhlaan hotelli Crowne Plazassa.

Tähän postaukseen kokosin kuvareportaasin, muutamia sitsilauluja ja...

Tutorial Bad Hair Day- kampaukseen

Ladataan...

Pitkästä aikaa hiusasiaa tutoriaalin merkeissä. Törmäsin tähän hauskaan kiepautuskampaukseen blogeja seuratessani ja se vaikutti niin helpolta toteuttaa, että kokeilin sitä itsekin. Kampauksen voi toteuttaa kiharoille, suorille tai takkuisille hiuksille ja itselläni se on toiminut parhaiten takkutukkapäivinä ennen hiusten pesua. Parhaiten tämä toimii paksummissa hiuksissa, joten suosittelen suihkuttamaan volyymia tuovaa hiuspuutereria tai kuivashampoota hiuksiin. 

 ...

Kesä tuli ja kesä meni

Ladataan...
henskupauliina Balanced Life

 

 

 

Heippa vaan jokaiselle! Ja aivan mahtavaa SYYSKUUN alkua! 

 

 

Vaikea on sitä uskoa, että sinne se kesä taas jälleen hujahti. Tuntuu, ettei kesäisin kerekä paljon mitään tekemäänkään ennen kuin se jo on ohi. Onneksi kuitenkin kameran rulla eli kuvat kertovat...

Tupeerauksen salat julki

Ladataan...

Tupeeraus, tuo tärkeä, mutta monen mielestä niin vaikea hiusasia toteuttaa. Aion poistaa ennakkoluulonne asiasta ja puhua tämän pienen, ihmeellisen tyvikohotuksen puolesta.

Tekniikka haltuun ja hyvä työväline käteen, ja johon on tukka kuosissa tytöt!

Ihan jokapäiväinen tukkalook saa mahtavaa ryhtiä pienestä tupeerausliikkeestä, saati sitten juhlakampaus.

 

...

Pysyvät kiharat ilman muotoilutuotteita

Ladataan...

Hiukseni ovat laadultaan sellaiset, että ne eivät vaan kestä muotoilutuotteita. Joka kerta, kun joku kihartaa esimerkiksi tukkani ja laittaa muotovaahtoa tai lakkaa, menee noin 5 minuuttia siihen että pää on ihan rastoina. Sen takia en käytäkään juuri mitään muotoilutuotteita, vaan korkeintaan jotain kosteuttavia öljyjä. Pienenä meillä oli tanssiryhmän kanssa tällainen...

Pages