Minä olen väärässä - ja niin olet sinäkin

Ladataan...
nannavalli Nanna Valli

Oltuani nyt puolisentoista vuotta paljolti irti “piireistä” (omalla kohdallani henkisistä piireistä ja tantrakuvioista sekä puhtaan ravinnon hypetysarmeijasta), joissa aiemmin vietin kaiken aikani olen alkanut nähdä ennen minulle niin itsestäänselvät asiat monella tapaa uudessa valossa.

Olen aina halunnut ymmärtää ilmiöitä ja ihmisiä. Sitä miksi maailma on tai on ollut sellainen kuin se on ja mihin me olemme ihmisinä menossa. Olen pikkutytöstä asti ollut nörtti,...

Puolison kynästä: Eräs seksihistoria

Ladataan...

Mitä seksiin ja seksuaalisuuteen tulee, meitä on moneen junaan. 

Toiset tykkää äideistä, toiset tyttäristä ja jotkut voisivat harrastaa kimppakivaa molempien kanssa, ehkä vielä niin, että isäkin on mukana leikissä. Osa porukasta voisi vielä kiinnittää äidille nänninipistimet, antaa tyttären pissata päällensä tai pukea isän seksikkääksi ja sträpärillä varustetuksi Rainbow Dashiksi.

Esimerkissä oli mukana aikamoisia ääripäitä, mutta niin on kokemukseni mukaan seksikumppaneissakin...

Puolison kynästä: Kaiken keskellä yksin

Ladataan...

Minulla ei ole sisaruksia. Olen ainoa lapsi. Esikoinen ja kuopus.

Ihan varhaislapsuudesta lähtien olen oppinut viihdyttämään itseäni ja viihtymään keskenäni, enkä ikinä ole kokenut tarvitsevani muiden ihmisten läsnäoloa pystyäkseni nauttimaan olemisesta ja elämisestä. Ehkä kyse on jopa ollut siitä, että olen kokenut elämän olevan helpompaa sisäisissä maailmoissa eläen ja fantasioissa seikkaillen kuin oikean maailman haasteita käsitellen. Jos minulla ei olisi ollut aikanaan...

Ensirakkaus, ja kuinka se murskautui

Ladataan...

Ensimmäinen koulupäivä lukiossa, uuden äärellä. Näin koulun pihalla pojan, johon rakastuin saman tien. Tunne oli hirvittävän vahva, kuin leimaantuminen. Henkeni salpautui, silmäteräni laajenivat, sydämeni jyskytti. Pelkäsin koko koulun kuulevan ja näkevän, mitä minulle tapahtui. Tiesin haluavani sen pojan. Ja miten paljon vaivaa näinkään asian eteen tulevina vuosina!

Miksi juuri hän, sitä yritän oikeastaan vasta nyt kysyä itseltäni. Miten saatoin sekunnissa ihastua niin vahvasti? Hän...

Kiltteydestä itsekkyyteen on lyhyt matka

Ladataan...

Muutama päivä takaperin kauhoin uima-allasta päästä päähän ja mielessäni pyöri tähän postaukseen jo valmiit sanat. Sitten ilta menikin hupsis vaan ja ne jäivät kirjoittamatta ylös. Aihe ei kuitenkaan jätä minua rauhaan, joten ajattelin hakea sanoja takaisin nyt.

Olen viime aikoina (jopa vuosina) pohtinut paljon kiltteyden ja itsekkyyden rajoja. Voisi sen kai niinkin sanoa, että olen etsinyt hyvää tasapainoa sopivan joustamisen ja itsestäni huolta pitämisen välillä. Olen pohjimmiltani...

2kk-neuvola ja kehityskatsaus

Ladataan...
Terveisiä Hei Beibi

Apua, mihin tämä aika menee! Beibi ei ole enää mikään pikkuvauva, vaan iso vauva, joka alkaa jo osata asioita. Pari viikkoa sitten yllätin itseni katsomasta kuvaa vastasyntyneestä vauvasta miettien, että minäkin haluan tuollaisen. Hyvänen aika sentään. Voisiko joku tulla vaikka humauttamaan mua päähän, että tuo ajatus ei etene tuosta yhtään pidemmälle?!

Viime viikon tiistaina kävimme neuvolassa, kun ohjelmassa oli Beibin lääkärineuvola ja 2 kk -tarkastus sekä minun...

1kk-neuvola ja kehityskatsaus

Ladataan...
Terveisiä Hei Beibi

Pakko taas todeta: HUHHUH miten aika rientää! Tänään Beibi on tasan neljä viikkoa vanha, ja tänään kävimme myös neuvolassa, sillä kuukauden ikä häämöttää jo ensi maanantaina. Jouduin herättämään pojan kesken unien, minkä vuoksi neuvolantäti ei varsinaisesti päässyt näkemään häntä parhaimmillaan: Beibi keskittyi kitisemään silmät visusti kiinni lähes koko käynnin ajan. Oli kuitenkin mielenkiintoista päästä näkemään, miten suursyömäri-Beibi on kasvanut viime viikkojen aikana.

Ja olihan...

Pages