Ehdottomasti parasta syksyssä

Ladataan...
Henna A. PreviousGirlfriend

Ehdottomasti parasta syksyssä on se, että joulu on vasta edessä! Hehe…huono vitsi, mutta se on ihan oikeasti minun ainoa lohtu tässä vaiheessa, kun kesä alkaa olla ehtoon puolella. Kun lehdet yksi kerrallaan kellastuvat ja ilmassa saattaa jo havaita hetkittäin syksyn kirpeyttä, mieleni valtaa jokin selittämätön haikeus. Se tulee joka syksy. Kai sitä tekee jonkun pienen surutyön edesmenneelle kesälle. Se sama haikeus tulee sitten uudestaan joulun jälkeen, ”Nytkö se Joulu on jo ohi?”

...

Leppoisa lauantai

Ladataan...

Sen sijaan että olisin lähtenyt hillumaan Ilosaarirockiin, hyppäsin autoon ja ajoin kesämökille, missä Turjake oli jo viikon "tehnyt etätöitä" (= katsonut jalkapallokisoja rauhassa).
Liperinsalossa oli sauna lämpimänä ja saunan kautta juoksin järveenkin, joka ensi kirpaisun jälkeen tuntui ihanan lämpimälle - kunhan vain ei antanut jalkojensa upota kovin syvälle, pohjan tuntumassa vesi oli hyyyyyytävää!

...

Kesäahdistus

Ladataan...
Sundaymood Sunday mood

Heinäkuun kahdeksass ja kesä on melkein ohi. Siltä musta ainakin tuntuu. Tyhmää, tiedän.

En ole päässyt vielä kertaakaan Hankoon mökille, enkä Nuuksioon retkelle, enkä kävellyt auringonnousun aikaan pikkuhiprakassa kaupungin läpi kotiin. Missä on kaikki picnicit, Koffarin after workit ja terassi-illat? Hietsun kirpparille en ole ehtinyt vielä yhtenäkään viikonloppuaamuna, enkä aamupalle Birgittaan. Herran jestan enhän mä ole vielä kirjottanut edes listaa mitä haluan tehdä tänä kesänä...

Mikä kesä?

Ladataan...

Heinäkuu.

Kesä kukkeimmillaan, mutta jotenkin tuntuu että en ehdi/muista/pysty nauttimaan siitä. Tasan kerran kesäkuun kuudennen jälkeen olen juonut kahvit takakuistilla ja nauttinut pihan vihreydestä, linnunlaulusta ja oravien touhuiluista pihamaalla. Olen niin väsynyt tultuani töistä/sairaalavisiitiltä, että makaan sohvalla ja turrutan päätäni dekkariputkella.
Jos en aktiivisesti vie ajatuksiani muualle, mietin vain isän ja äidin tilannetta ja kuinka ja milloin mitäkin...

Raparperin kasvatusta

Ladataan...

Moikkelismoi

Tänään mietin, että voisin kirjoittaa vähän raparperin kasvatuksesta. Ostettiin kotiin raparperi ja istutin sen tuohon pihalle. Se ehti vähän kuihtua ennen kuin istutin sen, mutta toivotaan, että se lähtee virkistymään. Minun on pakko myöntää, että en tiedä, miten raparpereja tehdään tai mikä osa siitä leikataan, kun keitetään vaikka hilloa. Mulle saa antaa vinkkejä. :) 

Luin ylen uutisen: "tiesitkö tämän raparperista" ja siellä on paljon vinkkejä ja ohjeita...

Kroatiassa kaikki hyvin

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Kroatiassa on tosiaan kaikki hyvin. Aurinkoa ja lämpöä riittää, isommat lapset nauttivat merestä ja jätskistä! Pieninkin on kovasti menossa mukana ja illat tuntuvat venyvän luvattoman pitkiksi, mutta eihän se lomalla haittaa.

Suunnitelmissa ei ole mitään muuta kuin lämmöstä nauttimista. Tänään illalla hypittiin vielä ysiltä trampoliinilla...

Kesän hankintalista

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Meidän kesäpiha kaipaa hieman uusia kalusteita. Monen monta vuotta ollaan menty näillä, mutta nyt tarvitsee kyllä tehdä vähän hankintoja. Tilannehan on se, että meillä on ison takapihan terassin lisäksi etupihalla, ulkorakennuksen edessä, vähintään yhtä iso terassi. Se on tehty siihen viime kesänä ja silloin siihen ei vielä hankittu kalusteita vaan vähän fiilisteltiin, että mitäs siihen sitten tarvitaan. Siinä oli silloin keräilyerä kaikenlaisia vanhaakin vanhempia, kuluneita kalusteita....

Viimepäivien kivoja juttuja - ensiaskeleet ja loma

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

Viimepäivien positiivisuuslistalle pääsevät aivan takuuvarmasti:

  • Vauvan ensiaskeleet. Kauan on jo seisty ilman tukea ja ensiaskeleetkin otettiin viikko sitten, mutta nyt vihdosta viimein pikkuneiti on saanut tarpeeksi rohkeutta kerättyä varsinaiseen kävelyn harjoitteluun. Kolme askelta ja kaadutaan. Sitten taas ylös ja kolme askelta! Ihanaa katsella kuinka ylpeä pikkuinen on osaamisestaan. Silmät loistaa ja suu on isolla hymyllä!

 

...

Pages